Вече е все по-ясна и картината на най-сериозните сблъсъци между

...
Вече е все по-ясна и картината на най-сериозните сблъсъци между
Коментари Харесай

Лидерски битки: Какви ще са най-сериозните сблъсъци между партиите по места?


Вече е все по-ясна и картината на най-сериозните конфликти сред партиите по места за идния избор. Според наши източници в партийните централи по традиция и на този избор лидерската борба ще е в 25-и многомандатен изборен регион в София.

По информация на bTV ръководителят на ще се изправи против от, от „ “ и от обединението на „ “ и „ “.

Очаква се Борисов да е лидер и в Пловдив-град, където новото обединяване изправя против него някогашния ръководител на Народното събрание Никола Минчев.

Най-много депутати в 49-ия парламент ще изберат жителите в 23-и МИР в София. От залагат на водача на съдружния си сътрудник Съюз на демократичните сили - Румен Христов. В борба за първото място против него ще е от „ “.

В морската ни столица един против различен се изправят, и Борислав Гуцанов. При към момента текат номинациите, само че най-вероятно водачът на придвижването Мустафа Карадайъ още веднъж ще поведе Кърджали.

Номинации от структурите по места към този момент има и Делян Пеевски, научи bTV. Като лидер на листа на 2 април най-вероятно ще забележим и водача на „ “ – от кой регион към момента се пази в загадка.

В конкуренцията за 45-о Народно заседание той беше лидер във Варна и Стара Загора.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР