Вече е регистрирано второ падане за два епизода в танцувалното

...
Вече е регистрирано второ падане за два епизода в танцувалното
Коментари Харесай

В Dancing stars: Филип Буков едва не се преби на сцената

Вече е записано второ рухване за два епизода в танцувалното риалити Dancing stars. Миналата седмица Виктор Стоянов се изтърси като круша на сцената, а нощес го последва и Филип Буков. Той танцуваше джайв в компанията на партньорката си Ралица. Въпреки сериозната неточност двойката получи две шестици и две петици от журито.

Буков незабавно изиска опрощение от своята екранна партньорка. Обеща пред публиката, че ще работи повече, с цел да не се повтаря гафът. Зрителите съжалиха за грешката на артиста, тъй като имаха до този миг цялостно съображение да завоюват.

Феновете разясняват, че им  дожаляло за Филип. Определят представянето му като артистично и съжаляват, че е изгубил баланс най-после.

Някои от феновете влязоха в доктрина ба интрига. Смятат, че участниците са станали жертва на магия, с цел да падат като круши по сцената. Причината е, че новото шоу се счита за сериозен съперник на другите в ефира. Състезателите съгласно тях са облъчени от отрицателни сили.

Припомняме, че в първия епизод Виктор Стоянов падна на сцената. Той откри надпреварата и пръв излезе на звездния дансинг дружно със своята партньорка Михаела. Още в самото начало на танца обаче някогашният Ерген се подхлъзна и се строполи на пода, само че незабавно се осъзна и се изправи, с цел да продължи впечатляващия си танц фокстрот.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР