Вече е прекратена операцията по издирването на 6-годишната Делка. 8-годишната

...
Вече е прекратена операцията по издирването на 6-годишната Делка. 8-годишната
Коментари Харесай

Издирването на 6-годишното момиче, изчезнало край река Луда Яна, продължава утре

Вече е прекъсната интервенцията по издирването на 6-годишната Делка. 8-годишната й сестричка беше открита удавена във водите на река Луда Яна. Сигналът за случая е подаден по обяд от хора, които са забелязали, че на един от островите в реката има тяло на дете. Спасителната акция ще продължи и на следващия ден.

В нея ще вземат присъединяване екипи на полицията и пожарната в Пазарджик. Със профилирана екипировка те ще обходят още веднъж течението на река Луда Яна.

 ​8-годишно дете се удави в река Луда Яна, търсят сестра му ​8-годишно дете се удави в река Луда Яна, търсят сестра му
Трагедия в Панагюрище 8-годишно момиченце от Панагюрище се удави в река Луда Яна. В неопределеност е по-малката му сестричка. Сигналът за случилото се е...

Двете сестри са от многодетно семейство и за тях се е грижила единствено майка им. Бащата работи в чужбина. По информация на проверяващите, девойките са били оставени сутринта на грижите на своите братя и сестри. Според една от версиите, те са се пробвали да преминат през мост, който още в четвъртък е бил опустошен от буйните води на реката. Майката съобщи, че оставяла постоянно децата си сами, тъй като трябвало да работи и да се грижи за тях.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР