Вече е официално ясна причината за смъртта на сестрата на

...
Вече е официално ясна причината за смъртта на сестрата на
Коментари Харесай

Стана ясна причината за смъртта на лелята на Ким Кардашиян

Вече е публично ясна повода за гибелта на сестрата на Крис Дженър, Карън Хютън . Както е известно, тя умря на 18 март на 65-годишна възраст, като бе кремирана ден по-късно.

Според смъртния акт, съдбовният край е настъпил в резултат на сърдечен арест и неочаквана сърдечна аритмия. Като вторична съществена причина е посочен диабет вид 2 . В документа се загатва и, че Карън е имала биполярно разстройство.
               

Иначе трагичните събития се разиграват на 18 март, понеделник , когато след получен сигнал незабавните лица идват в дома на Карън в Сан Маркос, Калифорния, само че макар оказаната първа помощ, не съумяват да я спасят.

Още на идващия ден, всичките й близки споделиха свои трогателни постове в обществените мрежи в символ на респект.
 Ким Кардашиян в компанията на майка си Крис Дженър
68-годишната Дженър разкри, че е извънредно тъжна за загубата на дребната си сестра, като разгласява въртележка от изображения през годините , включваща техни фрагменти, включително бебешки фотоси, автопортрети и моменти от разнообразни фамилни събития.

" Сърцето ме боли за майка ми и племенницата ми Натали и се апелирам Бог да ни води през този сложен миг. Карен бе извънредно красива и външно, и вътре в себе си като човек. Тя бе най-милата, най-чувствителната и в същото време толкоз занимателна сестра, която можеше да имаш.
               

Умееше да се чувства благодарна за живота и ценеше фамилията и приятелите си. Винаги ще оценявам всеки един спомен, който имаме дружно. Смъртта й е увещание, че животът е толкоз скъп, точно тъй като е къс и че утрешният ден не е обещан на никого.

Затова и е нужно да споделяме на всички, които ценим, какъв брой доста го обичаме във всеки вероятен миг. Обичам те, моя красива сестричке ".

Не по-малко прочувствена, въпреки и доста по-лаконична бе и племенницата й Ким Кардашиян с късото, само че прочувствено " Обичам те толкоз доста, лельо Карън " . Тя също пусна поредност от свои детски фотоси с нея през миналите години. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР