Вече е официално - след толкова много слухове, публикации и

...
Вече е официално - след толкова много слухове, публикации и
Коментари Харесай

Годежи, раздели, бракове... това са всички връзки в живота на Дженифър Лопес

Вече е публично - след толкоз доста клюки, изявления и спекулации, всичко се оказа истина - Дженифър Лопес и Бен Афлек са още веднъж дружно. 

Новината пристигна със фотография, като под нея певицата написа: " 52... това направи с мен ". Тази обява пристигна точно на рождения ден на певицата, а по всичко проличава, че тя го е посрещнала в добра комания. 

Виж още: 18-годишната тийн рапърка Bhad Bhabie печели по милион за 6 часа от OnlyFans с голота

Така Лопес и Афлек потвърждават, че " остарялата обич наслойка не хваща ", защото те бяха дружно и в интервала 2002-2004 година, даже бяха сгодени, само че се разделиха преди сватбата им. Но истината е, че певицата има в действителност доста и звездни връзки през годините. Припомняме ви ги хронологично. 

Оджани Ноа

Тази връзка даже минава и в брак - двамата си споделят " да " през февруари 1997 година, само че техният романс продължава по-малко от година след събитието. Тяхната история не завършва тук. През 2007 година съдът не разрешава на Ноа да показва в отрицателна светлина и да подлага на критика някогашната си брачна половинка.

Виж още: 20-годишната тийн сензация Eма Чембърлейн заплаща хиляди на месец за къща

Шон Комбс 

През годините той беше прочут още къто Пъф Деди, Пъфи, Пи Диди, Диди и тн. Той и Дженифър Лопес се срещат през 1999 година на фотосите на видео, само че се разделят 2 година по-късно. След години в изявление певицата разкрива, че рапърът е бил много погрешен. Той пък се изрича много по-ласкаво за нея - дефинира я за една он най-великите си любови.

Крис Джъд

Тя и Крис, който е танцьор по това време, се срещат на фотосите на шлагера Love Don't Cost a Thing. Двамата даже се женят през 2001 година Е, през юни 2002 година двамата се развеждат. Джъд изяснява, че нещата просто не са се получили. Интересен факт е, че до момента в който разводът се завърши, певицата към този момент е по отношение на Бен Афлек.

Виж още: Само я вижте! Дуа Липа провокира пожар с новите си фотоси, следва ѝ нещо огромно

Бен Афлек 

Двамата се сгодяват през 2002 година и се разделят безусловно дни преди сватбата им през 2004 година Тогава Лопес съобщи, че връзката им е била " разрушителна ", а тя е изгубила възприятието за това коя в действителност е. 

Марк Антъни

Юни 2004 година двамата си споделят " да ". Родители са на две деца, които се появяват на бял свят през 2008 година Е, връзката им продължава едвам до 2011 година, когато се разделят. В изявление Дженифър признава, че тя прекомерно бързо е схванала, че бракът им не е равилното нещо. " Не беше фантазията, която постоянно съм желала ", разкри още тя. 

Виж още: Твърде късно ли е за смяна? Бившите ангели на Victoria's Secret, които жигосаха марката

Бо Каспър Смарт

Едва 4 месеца след раздялата с Марк Антъни певицата стартира да излиза с танцьор от балета си. Всичко завършва 3 година по-късно, през 2014 година, когато излиза наяве, че Смарт си е разменял прекомерно интимни известия и фотоси с транссексуален модел. Той и певицата резервират положителни връзки.

Дрейк

Рапърът и певицата са дружно от 2016 година, само че се " разкриват " през 2017 година Едва месец откакто двамата са към този момент публично двойка, любовта им угасва и двамата се разделят. 

Виж още: Две години и след това край: Миа Халифа шокира с самопризнание и постави завършек на връзката си

Алекс Родригес

Това е последната връзка на Лопес преди актуалната. Двамата се събират и разделят неведнъж. Стига се и до годеж, като сватбата е отменяна неведнъж, в това число и поради пандемията. В последна сметка двамата се разделят през март тази година, а едвам няколко дни по-късно се заприказва, че ДжейЛо има връзка още веднъж с Бен Афлек.

Изображение: https://www.instagram.com/drakeofficlal/, https://www.instagram.com/jlo/, Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР