Вече е общоизвестно, че процесорите Intel Coffee Lake Refresh, които

...
Вече е общоизвестно, че процесорите Intel Coffee Lake Refresh, които
Коментари Харесай

ASRock представи нови UEFI фърмуери за процесорите Intel Core серия 9000

Вече е общоизвестно, че процесорите Intel Coffee Lake Refresh, които напълно скоро би трябвало да излязат на пазара, ще се поддържат от в този момент продаваните дънни платки с чипсети от серия 300. Преди инсталирането на новия процесор в LGA1151-v2 сокета е належащо да се обнови UEFI фърмуера. От началото на месеца до през днешния ден, настоящи фърмуери показаха фирмите MSI, Gigabyte и ASUS. А в този момент към тях се причисли и ASRock.

Списъкът с дънните платки на ASRock, за които към този момент има нови версии на UEFI, включва 28 продукта с чипсетите Intel H310, B360, H370 и Z370. Новите фърмуери към този момент могат да бъдат изтеглени от формалния уебсайт на производителя.



Всички, които желаят да сглобят компютърната си система от нулата, могат да разграничат готовите за Intel Core 9000 серията дъна по надписа 8 Core CPU Support на тяхната опаковка.



Важно е, че ASRock няма никакво желание да заблуждава купувачите, които желаят да си сглобят компютър, основан на бюджетна дънна платка. Производителят намерено изяснява, че системата за зареждане на процесорното гнездо не е доста мощна. Отбелязва се, че в някои случаи по-евтините дънни платки, маркирани със звездичка в листата, не могат да задействат цялата изчислителна мощ на новите процесори.

„При по-голямо натоварване, продуктивността може да намалее, в резултат на по-високата консумация на електрическа сила от процесорите на Intel серия 9000“ – се споделя в уеб страницата на компанията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР