Вече е абсолютно ясно, че нео-оруелската, русофобска кампания в стил

...
Вече е абсолютно ясно, че нео-оруелската, русофобска кампания в стил
Коментари Харесай

Пепе Ескобар: Тоталната война за отмяната на Русия

Вече е безусловно ясно, че нео-оруелската, русофобска акция в жанр " Две минути ненавист ", която бе стартирана от Империята на лъжите при започване на интервенция Z е в действителност " 24/7 ненавист ".

Огромни елементи от НАТОстан бяха настроени да се държат като русофобска линчуваща навалица. Никакво противоречие не се толерира. Пълномащабната психическа интервенция де факто надгради Империята на лъжите до статута на Империя на омразата в тотална война - хибридна и освен, за анулацията на Русия.

Омразата, въпреки всичко, има доста по-голяма тежест от простите неистини, които в този момент доближават до безспорна безсмислица, до момента в който американското " разузнаване " прибягва - до какво друго - до неистини, за да стартира осведомителна война против Русия.

Ако пропагандното изхвърляне е смъртоносно дейно измежду зомбираните западни маси - можем да го назовем " победа " в пиар войната - то на фронта, където е същински значимото, в самата Русия, то е безспорен неуспех.

Обществената поддръжка за интервенция Z и президента Путин са невиждани. След видеа, показващи измъчването на съветски военнопленници, които провокираха всеобщо омерзение, съветското гражданско общество се готви за " дълга война ", която да продължи месеци, в случай че не седмици, до тогава, до момента в който задачите на съветското висшо командване, който прочее са военна загадка, не бъдат изпълнени.

Заявените цели са " демилитаризация " и " денацификация " на една бъдеща и неутрална Украйна, само че геополитическият фактор може да ги надвиши: задачата е да се преобърне европейската групова отбранителна система след 1945 година, принуждавайки НАТО да разбере и да одобри концепцията за " неделима сигурност ". Това е извънредно сложен развой, който ще бъде доближат през идващото десетилетие.

НАТОстанската сфера просто не може да признае обществено серия от обстоятелства, каквито един боен анализатор от калибъра на Андрей Мартянов изяснява от години. И това е спомагателна точка към груповата им болежка.

Русия може да се изправи против НАТО и да го смаже на части за 48 часа. Тя може да употребява напредналите системи за стратегическо въздържане, които нямат аналог на Запад. Южната й ос - от Кавказ и Западна Азия до Централна Азия - е изцяло нормализирана.

И в случай че нещата станат в действителност тежки, господин Циркон може да покаже своята свръхзвукова и нуклеарна визитка, без даже другата страна да разбере какво я е блъснало.

" Европа избра ориста си "

Може би ще бъде просвещаващо да забележим по какъв начин тези сложни процеси се интерпретират от руснаците, чиито гледни точки са изцяло блокирани в НАТОстан.

Да вземем два образеца. Първият е генерал-лейтенант Л.П. Решетников, който в аналитична записка преглежда обстоятелствата за наземната война.

Някои основни фрагменти:

" Над Румъния и Полша има самолети на НАТО за ранно предизвестие, дружно с опитни екипажи. Има американски разследващи спътници в небесата непрестанно. Припомням ви, че единствено що се отнася до бюджета на нашия Роскосмос, ние отделихме 2,5 милиарда $ на година, до момента в който гражданският бюджет на НАСА е 25 милиард, гражданският бюджет на SpaceX даже е еднакъв на този на Роскосмос - и това е без да се считат десетките милиарди долари, които задачите Съединени американски щати гневно хвърлят, за системата за надзор на цялата планета. "

" Войната се развива съгласно " очите и мозъците на НАТО. Укрона*истите не са нищо друго с изключение на свободно следени зомбита. А украинската войска е отдалечено следен зомби организъм. "

" Тактиката и тактиката на тази война ще бъдат обект на учебниците във военните академии в света. Още един път: Руската войска смазва един н*цистки зомби организъм, който е изцяло интегриран с очите и мозъка на НАТО. "

Сега да забележим Олег Макаренко, който се концентрира на огромната картина.

" Западът счита себе си за " целия свят ", единствено тъй като към момента не е получил задоволително сензитивен удар по носа. Така се случва, обаче, че тъкмо в този момент Русия му дава този удар: с тиловата поддръжка на Азия, Африка и Латинска Америка. "

" И Западът не може да направи безусловно нищо с нас, тъй като изостава зад нас от позиция на броя на нуклеарните бойни глави ", споделя още той.

" Европа избра ориста си. И избра орис за Русия. Това, което виждате в този момент е гибелта на Европа. Дори и да не се стигне до нуклеарни удари по индустриалните центрове, Европа е обречена ", написа Макаренко.

" В обстановка, при която европейската промишленост остава без евтини съветски енергийни запаси и първични материали - а Китай ще стартира да получава същите тези енергийни носители и първични материали с понижение, не може да има никакви приказки за същинска конкуренция с Китай от страна на Европа ", написа още съветският специалист.

" В резултат на това безусловно всичко ще се срине там - след промишлеността и земеделието ще се срине, обществената страна и обществената сигурност ще пропаднат, гладът, бандитството и хаосът ще стартират ", счита той.

Напълно резонно е да се счита, че Решетников и Макаренко вярно показват всеобщото съветско въодушевление, което интерпретира събитията от Буча като прикритие, което има за цел да скрие мъченията от украинската войска на съветски военнопленници.

И още по-нататък - Буча разрешава да изчезнат новините за биолабораториите на Пентагона от западната медиасфера, дружно с следствията: доказателствата за съсредоточен американски опит да се употребяват действителни оръжия за всеобщо заличаване против Русия.

Многопластовата машинация трябваше да включва и английското председателство над Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, което блокира една сериозна полемика, ден преди съветското Министерство на защитата да се опита да показа на Организация на обединените нации обстоятелствата - предвидимо минус Съединени американски щати и Обединеното кралство - всички обстоятелства за биологичните оръжия, които са намерили в Украйна. Китайците бяха ужасени от откритията.

Руският проверяващ комитет най-малко е непрекъснат в работата си, като близо 100 откриватели разкриват доказателствата за военни закононарушения из цялостен Донбас, които ще се показват на арбитражен съд в близкото бъдеще, който арбитражен съд най-вероятно ще се направи в Донбас.

И това ни води назад до обстоятелствата от мястото на събитията. Има доста аналитични полемики за крайната цел на интервенция Z. Една почтена оценка ще включи освобождението на цяла Новороссия и цялостен надзор на крайбрежието на Черно море.

" Украйна ", в действителност, в никакъв случай не е била страна. Тя постоянно е била анекс към някоя друга страна или империя, като да вземем за пример Полша, Австро-Унгария, Турция и основно - Русия.

Крайъгълната съветска страна е била Киевска Рус. " Украйна " на староруски значи " граничен район ". В предишното с това име са наричали най-западните райони на Руската империя.

Когато империята стартира да се уголемява на юг, новите райони, които са анексирани най-много от турците, биват наречени Новороссия (Нова Русия), а североизточните райони Малороссия (Малка Русия).

Работа на Съюз на съветските социалистически републики е през 1920-те години да събере всичко това дружно и да го кръсти " Украйна " - добавяйки Галиция на запад, която е исторически неруска.

И въпреки всичко, основното развиване е, когато Съюз на съветските социалистически републики се разпада през 1991 година. Тъй като Империята на лъжите де факто е направлявала пост-съветска Русия, те в никакъв случай не биха могли да разрешат същинските съветски райони на Съюз на съветските социалистически републики - тоест Новороссия и Малороссия - да бъдат още веднъж инкорпорирани в Руската федерация.

Русия в този момент ги ре-инкорпорира, по маниера " I did it, My Way`` ( " Направих го по моя си метод " ).

Vamos a bailar в едно европейско Пуерто Рико

Към този миг е безусловно ясно на всеки сериозен геополитически анализатор, че интервенция Z е отворила кутията на Пандора. И висшата историческа жертва на цялата токсичност, която ще се пусне на независимост, е Европа.

Незаменимият Майкъл Хъдсън в едно ново свое есе за това по какъв начин американският $ изяжда еврото, се аргументира на половина на смешка, че Европа може в случай че желае и да съобщи валутата си, продължавайки като " по-голяма версия на Пуерто Рико ".

Все отново, Европа " в общи линии спря да съществува като самостоятелна политическа единица и към този момент наподобява от ден на ден като Панама или Либерия - " байрак на удобството " за офшорни банкови центрове, които не са същински " страни ", тъй като не емитират своя лична валута, а употребяват американския $ ".

В благозвучие с редица съветски, китайски и ирански анализатори, Хъдсън прокарва концепцията, че войната в Украйна, в действителност е " пълномащабна версия на Новата Студена война " - и най-вероятно ще продължи " най-малко десетилетие, а може би и две, до момента в който Съединени американски щати уголемяват борбата сред неолиберализма и социализма (китайската система сиреч), с цел да включва един международен спор. "

Това, което съществено е под въпрос е, дали Съединени американски щати " след икономическото завоюване на Европа ", ще могат да " заключат африканските, южноамериканските и азиатските страни ".

Евразийският интеграционен развой, който се проточва минимум 10 години в този момент, се прави от руско-китайското стратегическо партньорство и обгръща по-голямата част от Глобалния Юг, и няма да се спре пред нищо, с цел да възпре такова нещо.

Няма подозрение, както Хъдсън споделя, че " световната стопанска система се подпалва " - като Съединени американски щати трансформират търговията в оръжие. И въпреки всичко от вярната страна на историята имам газо-рублите, петро-юана и новата монетарна/финансова система, която се развива от партньорството сред Евразийския стопански съюз и Китай.

А това е нещо, което никоя жалка кенсъл (отменяща) културна война не може да изличи.

Превод: СМ

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР