Вече две седмици в Пловдив своите клиенти посреща най-новият шоурум

...
Вече две седмици в Пловдив своите клиенти посреща най-новият шоурум
Коментари Харесай

eMAG със специална кампания за новия си шоурум в Пловдив

Вече две седмици в Пловдив своите клиенти посреща най-новият шоурум на eMAG в страната. Той се намира в Mall Plovdiv, равнище +1, има общо 350 кв.м. комерсиална и складова повърхност и е отворен всеки ден сред 11 и 20 ч. за момента, при всички ограничения за сигурност.

В шоурума на eMAG клиентите могат да прегледат и пазарят от складова наличност от над 4000 продукта от разнородни категории. Има и опция да се вършат поръчки на избрани артикули от уеб страницата на търговеца или мобилното му приложение, с безвъзмездна доставка до шоурума, a наличните в складовите пространства продукти могат да се резервират и да се вземат от там още същия ден, спестявайки време за доставка. Цените са същите като в уеб страницата на eMAG, като се изключи провеждането на специфични акции.

Точно такава акция има този уикенд и в понеделник – от 4 до 6 декември в това число – в шоурума на eMAG в Mall Plovdiv. За клиентите са готови селектирани предложения: артикули от известни категории с понижени цени, важащи единствено за шоурума за интервала на акцията и до привършване на количествата им. Всеки клиент има опция да закупи единствено по 1 брой от продуктите на специфична цена.

Сред тях са модерният и грациозен смарт телефон Samsung Galaxy S21 Ultra от най-новата серия флагмани на Samsung – с отлични характерности, висока продуктивност и редица усъвършенствания. В рамките на акцията в шоурума на eMAG в Пловдив той се предлага на цена 1919,29 лева за промоционално количество от 10 броя.

Гейминг преносимият компютър HP Pavilion 15-dk2032nq е с 15.6-инчов Full HD екран, RAM 8GB и 512GB SSD. Тънък и здрав, той предлага превъзходна графика и мощ за игри и осъществяване на разнообразни задания. Идеалният баланс сред работа и развлечение, поема всяко предизвикателство с 11-то потомство Intel® Core™ процесор и NVIDIA® GeForce® графика. За акцията в шоурума на eMAG в Пловдив се предлага на цена 1574,99 лева, която ще важи за 10 броя от този артикул.

За феновете на модерните технологии от през днешния ден до 6 декември в това число в шоурума на eMAG в Mall Plovdiv се оферират и Apple AirPods 3 (цена за акцията 356,15 лева, която ще се приложи за 15 броя купени продукти); смарт часовник Huawei Watch GT 2 Pro (цена за акцията 331,49 лева, която ще се приложи за покупката на 20 броя); саундбар Samsung HW-Q70T (цена за акцията 599,99 лева, която ще се приложи за покупката на 5 бр.).

Домакините също могат да намерят привлекателни оферти в специфичната селекция: робот прахосмукачка Roborock S6 MaxV (30 броя на промоционална цена от 899 лева.), еспресо машина Breville Prima Latte VCF046X-01, която подготвя и капучино и лате макиато (20 броя на промоционална цена от 229,99 лева.) или комплект 10 елементи Tefal Ingenio Emotion , включващ 2 тигана, 2 тенджери, стъклен похлупак 24 см, аксесоар, ръкохватка (10 броя на промоционална цена от 169,99 лева.)

За посетителите на шоурума на eMAG в Mall Plovdiv сред 4 и 6 декември има и още доста извънредни оферти. Там те могат да поръчат всички тв приемници от марките LG и Sony , предлагани от eMAG, с 15% отстъпка до привършване на наличните количества. Не са пропуснати и тези, които биха желали да си вземат нещо от категорията Мода – за нея за поръчки през акаунта на клиента, само че в шоурума също важи отстъпка от 15% за интервала на акцията.

Свързани вести Вижте резултатите от първите 7 часа на eMAG Black Friday eMag отвори шоурум в Пловдив, посрещна първите си клиенти ВИДЕО/СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР