Вече два дни, откакто управлява служебното правителство на Борисов и

...
Вече два дни, откакто управлява служебното правителство на Борисов и
Коментари Харесай

Кирил Петков се оплака, че Главчев не го поканил да участва в съставянето на служебния кабинет

„ Вече два дни, откогато ръководи служебното държавно управление на Борисов и Пеевски, и към този момент виждаме, че прокуратурата още веднъж е бухалка по два метода: заплашва непосредствено хора като основния секретар и изтичат сигнали и информация към медиите. В момента всички „ кафяви медии “ и прокуратурата работят в съгласуваност дружно, сподели преди медиите Кирил Петков.

Бившият министър председател очевидно не знае, че държавно управление и прокуратура са обособени ведомства, самостоятелни едно от друго. А съгласно публични информации до момента никой не е заплашвал някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, в противен случай той самият изискал среща с основния прокурор, с цел да изяви предпочитание да свидетелства.

Започнаха още веднъж да ни плашат, че няма пари, някакви милиарди отново нямало, пусна друга опорка Петков.

Лидерът на Политическа партия очевидно има поради, че към днешна дата парите във фискалния запас са с 3 милиарда лв. по-малко от оповестените от Асен Василев и това е неоспорим факт, обявен от сегашния министър на финансите Людмила Петкова.

Петков се възмути, че освен прокуратурата била бухалка, ами полицията влезнала в офиса на Настимир Ананиев, вместо да желае единствено документи.

„ След 8 месеца, като са получили сигнала, тъкмо през вчерашния ден влизат в офисите на Настимир Ананиев “, добави той. Петков обаче не отговори дали през тези 8 месеца, до момента в който ПП/ДБ бяха на власт, не е имало чадър над Ананиев.

Петков се оплака, че ПП/ДБ не били потърсени от Димитър Главчев при съставянето на служебния кабинет и Калин Стоянов си останал на поста началник на Министерство на вътрешните работи.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР