Вече дори не помним колко пъти сме се възхищавали на

...
Вече дори не помним колко пъти сме се възхищавали на
Коментари Харесай

Кога и защо Уил Смит е искал да убие баща си

Вече даже не помним какъв брой пъти сме се възхищавали на Уил Смит и брачната половинка му Джейда, че са открити и споделят персонални неща, които множеството известни персони не биха.
 Уил Смит, WILL и автобиографията на артиста, която ще излезе тази година
Уил Смит дава на почитателите си това, което постоянно са желали

Какво ни готви в края на годината

И освен известни персони, само че и елементарни хора. А в идната си автобиография - Will, която би трябвало да бъде пусната в продажба от 9 ноември, артистът продължава линията на откровения.

По принцип в предишното Уил Смит е казвал, че връзките с татко му са били проблематични, само че от фрагмент от книгата, възложен на People, излиза наяве, че е имало миг, в който артистът е обмислял дали да не го убие.

Смит написа в автобиографията си, че татко му е бил пияч и е биел майка му. Но все пак Уилям, който през 2016 година умря от рак, постоянно е подкрепял сина си. Според написаното, Уилям е бил във всяко едно звуказаписно студио, където синът му е записвал частите си, както и на министър председателите на филмите му. И в тези моменти той постоянно е бил изтрезнял.

Но една избрана преживелица е повлияла доста съществено на Уил Смит. Според артиста, когато е бил на девет години, татко му (докато е бил пиян), е блъснал майка му толкоз мощно в главата, че тя е припаднала за миг.

Смит написа, че тогава не е направил нищо, тъй като се е страхувал, само че се е зарекъл, че един ден, когато порасне и стане задоволително мощен, ще отмъсти за майка си. И подобен миг му се е отдал години по-късно, когато Уилям е към този момент бил диагностициран с рак и не е можел да върви самичък.

Уил Смит напълно намерено споделя, че е имало миг, в който е трябвало да избута количката, в която татко му е седял, от спалнята до банята. Но по пътя минавал покрай стълби. Актьорът е почтен, че за част от секундата през мозъка му е минало дали да не го бутне по стълбите, с цел да може най-сетне да извърши обещанието си, обещано преди доста години.
 Джейда Пинкет Смит, Уил Смит, Red Table Talk, Гуинет Полтроу и имат ли проблеми в леглото
Имат ли проблеми в леглото Уил Смит и брачната половинка му

Джейда Пинкет Смит дава да се разбере, че...

Разбира се, не го е направил, тъй като не е оставил тъмната му страна да надделее. Но тази история, споделена от артиста, за следващ път ни кара да му се възхищаваме, тъй като в действителност не са доста хората, които биха споделили сходни неща през няколко души, какво остава пред целия свят.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР