Вече четвърти месец в безсъзнание е един от най-колоритните икономисти

...
Вече четвърти месец в безсъзнание е един от най-колоритните икономисти
Коментари Харесай

Новина за Каролев: Спряха медикаментите, които го държат в изкуствена кома

Вече четвърти месец в безсъзнание е един от най-колоритните икономисти у нас Владимир Каролев. Лекарите са спрели медикаментите, които държаха в изкуствена кома известния политик.

От тук нататък животът му е в ръцете на Бог, който единствен ще реши по кое време тъкмо да се разсъни приказливият икономист, който пък допреди случая в планината не излизаше от телевизионните студия и правеше атрактивни мнения за финансовите рецесии по света и у нас.

Оперираният гален на Каролев бил възобновен, както и множеството други вътрешни контузии, които лекарите от " Пирогов " сполучливо туширали. Нямало проблем и с костната му система, всичко зараствало без спънки. Организмът на Владо бил много мощен и съумял да се пребори с компликациите, макар че е измършавял с над 25 кг. Заради положителното му положение експертите в бели престилки решили, че няма смисъл от медикаментите, които да го държат в изкуствена кома.

Близките на Владо ежедневно се интересували от положението му. Те били безапелационни, че ще създадат каквото би трябвало, с цел да може Каролев още веднъж да се върне към естествения темп на живот и към този момент обмисляли пристигна ли в схващане, да го реалокират в уместно лечебно заведение в чужбина. Надежда за възобновяване давали и докторите. Според тях Владо можел да се разсъни всеки миг, само че можел да кара в кома с години както бе при Михаел Шумахер. Почти 6 години седемкратният първенец във Формула 1 беше в положение на кома след травма на главата в прочут ски курорт.

Припомняме, че Владимир Каролев бе открит от спасителите в Пирин на 10 май след близо 12-часова избавителна интервенция, почнала в следобедните часове на 9 май. Спасителите установяват, че е в безпомощно положение и не е в схващане. От рухването е примрял и е останал на мястото, до момента в който е бил открит малко след среднощ. Веднага е бил закаран в болничното заведение в Разлог. Лекарите виждат, че Каролев е с политравма, има строшен череп, мозъчни кръвоизливи и няколко контузии на гръдния панер.

Предполага се, че се е наранил след рухване, траяло към 400 метра, на стръмен терен, евентуално при падение. Първоначалните прогнози за здравословното му положение по никакъв начин не са обнадеждаващи. Владимир Каролев продължава да се бори за живота си с дни. В " Пирогов " е интубиран и подложен на апаратна вентилация. По неотложност е опериран един от глезените му, тъй като бил " в прекомерно плачевно положение ". Наблюдения поставя персонално проф. Асен Балтов, тогава началник на най-голямата болница у нас.

Приятели на Владо са безапелационни, че щом е съумял да пребори тежката черепно-мозъчна контузия и няколкото гръдни, съчетани с травма на глезена, ще излезе и от комата, написа " Уикенд ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР