Вече близо 22 години поп-фолк певецът Константин е един от

...
Вече близо 22 години поп-фолк певецът Константин е един от
Коментари Харесай

Константин за непосилната цена 22 г. да си на върха! И защо все го свързват с пороци?

Вече близо 22 години поп-фолк артистът Константин е един от най-обичаните реализатори в жанра. Неговите участия пълнат клубовете, а песните му подвигат градуса на всяко събиране. Каква обаче е цената да си номер едно над две десетилетия?

Виж още: Рени по този начин и не елементарни на някогашния си брачен партньор! Певицата за компликациите с децата и новите проекти

Висока, става известно. Пред камерите на NOVA Константин показа, че мечтае да е повече време със фамилията си, като даже показа, че не е " видял " по какъв начин е пораснала щерка му. Въпреки това обаче Константин беше безапелационен, че с жена му се обичат, щастливи са дружно и всичко във връзката им е супер.

Виж още: Какво се случи с Галя след ''Каризма''? Ето и английската история на известната певица

През всичките тези години медийният облик на артиста се гради към кавги с дами, алкохол и опиати. По думите му това е по този начин, тъй като просто е прекалено много години в бизнеса с нощни клубове и е видял какво ли не. 

Виж още: Ето по какъв начин Мария Силвестър съумя да смъкна толкоз доста килограми! Вижте диетата ѝ!

Константин разяснява и абсурда със фотография, обиколила интернет. Това е фотография от учаситето му в " Черешката на тортата ", която разгласява Джийсън Брад Люис. На нея пред участниците се виждат бели черти върху екран на телефон. Поп-фолк артистът изясни, че е била несполучлива смешка от страна на Брад Люис, който направил монтаж. 

Виж още: Емилия откровено и персонално за децата си и връзката с Башур! Бременна ли е певицата?

" Трябва да си безумен, с цел да повярваш на такова нещо ", разяснява той за изказванията, че става въпрос за кокаин. И изясни, че Фънки е доста срещу опиатите и просто е безумно да се твърди, че участниците са опънали няколко черти пред 12 индивида екип на малкия екран.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР