Вече бившият президент на Ювентус Андреа Аниели отправи послание към

...
Вече бившият президент на Ювентус Андреа Аниели отправи послание към
Коментари Харесай

Аниели: Трябваше да си тръгнем, за да дадем шанс на нови хора да обърнат хода на играта

Вече някогашният президент на Ювентус Андреа Аниели насочи обръщение към всички чиновници в клуба след решението си да подаде оставка, както и целият ръб на шефовете. Той напомни своите триумфи отпред на торинци и изясни своите доводи за раздялата, заявявайки, че с това решение се дава път в клуба да дойдат нови хора, " които да извърнат хода на играта ".

" Когато играеш или работиш в Ювентус, постоянно задачата е една: Победа.

Тези, които имат привилегията да носят фланелката на тима знаят това. Всички, които работят в клуба знаят, че хубавичко работа побеждава гения, в случай че геният не се труди крепко. Ювентус е един от най-големите клубове в света и всички, които работят тук знаят, че резултатите се реализират с помощта на работата на целия екип.
 Сътресения в Ювентус! Аниели и целият ръб на шефовете подадоха оставки Сътресения в Ювентус! Аниели и целият ръб на шефовете подадоха оставки
Ние сме привикнали с нашата история и с ДНК-то ни, в което е заложено да побеждаваме. От 2010 година насам ние уважихме нашата история, постигайки огромни резултати: стадионът, 9-те следващи трофеи на мъжкия тим, бяхме първи в Италия с излъчвания в Netflix и Amazon Prime, създадохме клиниката J Medical, женският тим завоюва 5 следващи трофеи незабавно след основаването си. И още, договорката с Volkswagen (за която малко хора знаеха), достигането на два финала в Шампионската лига в Берлин и Кардиф (двете ни най-големи разочарования), покупко-продажбите с Adidas и Next Gen Coppa Italia, станахме първият клуб с представител в Изпълнителния комитет на УЕФА, създадохме музея на клуба и още доста.

Часове, дни, нощи, месеци и сезони, постоянно задачата ни е да се подобряваме. Всеки от нас знае това възприятие преди да стъпи на терена: първо излизаш от съблекалнята, по-късно завиваш надясно, правиш към 20 стъпки нагоре и чувстваш признателност, по-късно още 10 и стартира театралната тресчица, само че тогава знаеш, че целият тим е с теб и невъзможното става допустимо. " Бернабеу ", " Олд Трафорд ", " Алианц Арена ", " Вестфаленщадион ", " Сан Сиро ", " Йоргос Караискакис ", " Селтик Парк ", " Камп Ноу ": където и да отидем, тимът е единен и не се опасява от никого.
 Ювентус удостовери новината за оставките Ювентус удостовери новината за оставките
Когато не сме обединени, това дава късмет на съперниците ни да ни наранят, а това може да бъде съдбовно. В тези моменти би трябвало да имаш заостреност на мозъка, с цел да ограничиш загубите. Намираме се в внимателен миг за клуба и това обединяване бе изгубено. Затова е по-добре да напуснем всички дружно и да дадем късмет да пристигна нов тим, който да обърне хода на играта.

Нашата информираност ще бъде тяхното предизвикателство: да са на равнището на историята на Ювентус.

Аз ще продължа да бленувам и да работя за по-добър футбол и ще се укротявам с една фраза на Фридрих Ницше, който споделя: " Тези, които танцуват наподобяват като луди за тези, които не могат да чуят музиката ".

Помнете, че ние постоянно ще се познаваме с един взор: Ние сме ювентинци! Обединени до дъно... ", написа Аниели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР