Вече бившият полузащитник на Левски Георги Миланов даде интервю пред

...
Вече бившият полузащитник на Левски Георги Миланов даде интервю пред
Коментари Харесай

Георги Миланов за Левски: Най-хубавият ми период в цялата кариера

Вече някогашният полузащитник на Левски Георги Миланов даде изявление пред клубната телевизия на " сините ". Той направи трансфер в Ал Дафра от ОАЕ преди две седмици, само че не е надалеч от някогашните си съотборници, които са на зимен предварителен лагер в Дубай.

" Радостен съм да се видя с толкоз близки другари, с цялото управление и треньора. Много ми е прелестно. Минаха две седмици, само че имам възприятието, че бяха доста повече. Чувството е неописуемо да се видя с моите най-хубави другари. Много е прелестно чуството, почитам всички хора.
 Келиан ван дер Каап възобнови тренировки с тима на Левски
Келиан ван дер Каап възобнови тренировки с тима на Левски

Кристиан Димитров стартира извършения с топка

Прекарах година и половина в Левски - най-хубавият ми интервал в цялата кариера. Да виждам Левски в профил е малко по-странно, само че иска ми се наложи да го виждам. Нямам самообладание да стартира българското състезание и да виждам Левски.

Надявам се всички момчета да са здрави. Хареса ми това, което видях като качество и динамичност и се надявам по този начин да играят и в формалните мачове ", сподели Миланов.
 Собственикът на Джохор: Левски не съумя да одобри, че дребен тим от Азия води против клуб от Европа
Собственикът на Джохор: Левски не съумя да одобри, че дребен тим от Азия води против клуб от Европа

Номер 30 се изплю в лицето на Леандро и го ритна, само че нямаше картон, разяснява Тунку Исмаил Идрис Абдул Маджид Абу Бакар Искандар ибни Султан Ибрахим

" Аз съм човек, който дава всичко за тима, за който е играл. Имам добра връзка с всички тимове. Това, което усетих в Левски е най-великото нещо, което му се е случвало - като страст, тръпка, обич. Изключително признателен съм да го изпитам това нещо. Това за мен е нещо велико. Надявам се тимът да побеждава и да носи триумфи ", наградата халфът.

" Всички желаеха тази Купа. Направихме изключителна серия. Имало е и други моменти, които са показвали, че Левски е над всичко. Имали сме и доста сложни моменти, само че с помощта на почитателите сме излизали от тежки обстановки. Тогава разбираш какъв брой популярен клуб е Левски. Бяхме задружни всички - почитатели, управление и футболисти. Само по този начин Левски ще бъде на по-високо равнище ".

" Момчетата са здрави, това, което видях като футбол ми хареса. Има и конкуренция в тима, има качествени футболисти. Не се колебая, че Левски ще реализира задачите си ".

" Много ми е тежко след тази разлъка. Трябваше ми малко време да привикна с всичко. Искам да благодаря с цялото си сърце и душа на почитателите, които пееха името ми. Имах и тежка травма, а те не стопираха да имат вяра в мен. Надявам се един ден още веднъж да ги веселя. Това, което изпитах, е нещо неописуемо ", приключи Миланов.
 Напрежение сред Левски и почитатели на Джохор в обществените мрежи
Напрежение сред Левски и почитатели на Джохор в обществените мрежи

Стотици малайзици се включиха с коментари
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР