Вече бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов изригна с

...
Вече бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов изригна с
Коментари Харесай

Попето култов: Тренер, грижи се за себе си, за да не умреш до терена

Вече някогашният капитан на националния тим Ивелин Попов изригна с паметен коментар към наставника си в Ростов Валерий Карпин. Играчите записаха особено видеопослание към експерта по случай втората годишнина от назначението му на поста в клуба.

И, както постоянно, най-култов беше Попето. Той пожела на 50-годишния експерт да си пази здравето, "за да не почине до терена ", тъй като всички щели доста да плачат за него. Това, несъмнено, е преживелица с предистория, тъй като Карпин се обърна с видеопослание към Ивелин за 32-ия му рожден ден през октомври и му пожела да се грижи за себе си, тъй като е много остарял и "може да почине на терена ".

"Валери Георгиевич, здравейте! Поздравления за вашата годишнина и за вашия 50-годишен празник по-рано през годината. Пожелавам ви да ръководите Ростов още най-малко 10 години. Надявам се да останем дружно в тима още най-малко 7-8 години. "

"Пожелавам ви също по този начин и да ви се роди наследник. И да го кръстите Ивелин. Пазете се, тъй като въпреки всичко сте на възраст. Трябва да се грижите за себе си, тъй като другояче ще умрете до стадиона и след това всички дружно доста ще плачем. Поздравления ", съобщи в типичния си закачлив жанр Попето.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР