Вече бившият футболист на Пирин (Благоевград) - Светослав Дяков заяви

...
Вече бившият футболист на Пирин (Благоевград) - Светослав Дяков заяви
Коментари Харесай

Светослав Дяков: Моята оценка за Пирин е слаба, пожелавам на Моци поне още 9 титли

Вече някогашният футболист на Пирин (Благоевград) - Светослав Дяков съобщи пред " Спортал " към какво се цели, откакто разгласи края на футболната си кариера.

" Целта на Пирин с тези ръководители, които сме сега, е да постановяваме повече български футболисти, най-много от школата. Ясно е, че в този момент няма по какъв начин, тъй като школата не е както би трябвало. Не търсим никакво време някой да ни чака да работим, в противен случай, ние сме мобилизирани и сме сигурни, че това би трябвало да е концепцията на Пирин.

Моята оценка е слаба, да не кажа много слаба за тима през сезона, предвид на качеството и опита, които имахме. Но ние започнахме зле и първите 13-14 кръга бяха кошмарни. Надявам се тази година да се появят нови лица, нови момчета и да създадат усещане на по-големите клубове.

Следващата стъпка е да да се развиваме. Класирането не е най-важното, несъмнено, че ще желаеме да побеждаваме, само че не би трябвало 1-2 слаби мача да ни разконцентрират. Ние не сме гранд, който се бори за Европа, това би трябвало да ни е ясно. Трябва да се развиваме.
 Дяков: Това е пътят, по този начин е и в живота, би трябвало да дадем път на младите
Дяков: Това е пътят, по този начин е и в живота, би трябвало да дадем път на младите

" Надявам се да успеем да помогнем "

Искам да пожелая на Моци най-малко още 9 трофеи да завоюва, той е добър мой другар и положително момче. Надявам се и аз Лудогорец да стигнат до Шампионска лига. Повечето българи би трябвало да желаят това, тъй като е хубаво, когато в България се водят борби от Шампионската лига. Трудно ще им бъде обаче, сега Лудогорец градят нов тим. Там имат всичко налице да гонят високи цели и това се прави.

Ще бъда благополучен, в случай че Левски или ЦСКА бъдат съществени съперници на Лудогорец. Дори Лудогорец има потребност от мощна конкуренция. Когато няма такава в шампионата, мъчно можеш да се настроиш за мачовете в Европа. В Левски е много обнадеждаващо ситуацията, в действителност играят добре, добър футбол, печеливш. Надявам се следващата година да бъде много по-силно шампионата от в този момент. Моите пристрастия са ясни ", съобщи Дяков.
 От Лудогорец към Дяков и Манолев: Момчета, благодарим Ви за всичко
От Лудогорец към Дяков и Манолев: Момчета, благодарим Ви за всичко

След отдръпването на двамата от професионалния футбол
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР