Вече бе потвърдено, че на 4 октомври Google официално ще

...
Вече бе потвърдено, че на 4 октомври Google официално ще
Коментари Харесай

Google Ultra Pixel може да се превърне в истински безрамков убиец на iPhone X

Вече бе доказано, че на 4 октомври Гугъл публично ще показа флагманските смарт телефони Pixel 2 и Pixel 2 XL, които ще имат основни промени спрямо миналогодишните модели.
Очакват се нов, по-мощен процесор, камера, поддръжката на редица нови технологии, а дизайнът може би няма да има основни промени. Но по време на същото събитие ще бъде показан и флагмана Гугъл Ultra Pixel, който медиите побързаха да нарекат безрамковия палач на iPhone X.



Най-новата информация за този смарт телефон разгласява известният блогър Арун Майини, който сподели в своя YouTube канал клип, показващ новия Гугъл Ultra Pixel. Блогърът сподели, че е получил фотографията от самия офис на американската компания. Това е третият по ред флагман на Гугъл и се нарежда като по-добра опция на iPhone X, тъй като ще има безрамков екран и вероятно лицев скенер.



На една от фотосите добре се вижда дисплеят на на смарт телефона със стартираната презентация, към този момент готова за 4 октомври. Очевидно е, че интернет колосът се приготвя за идното събитие. На слайда се вижда и надписа Ultra Pixel phone by Гугъл.



На една от фотосите се виждат и трите нови смарт телефона на Гугъл – Pixel 2, Pixel 2 XL и Ultra Pixel, там се вижда и малко странната фраза “The future of Android is Fluid” (Бъдещето на Android е течност). Счита се, че това е намек за потреблението на течнокристален екран.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР