Вече 6 години Edna.bg вдъхновява жените в България, дава им

...
Вече 6 години Edna.bg вдъхновява жените в България, дава им
Коментари Харесай

Edna на 6: Разкажи ни за твоята най-добра приятелка и можеш да СПЕЧЕЛИШ 2 прекрасни гривни за теб и нея

Вече 6 години Edna.bg въодушевява дамите в България, дава им потребни и практични препоръки за персоналния и професионалния живот, за здравето, показва им хрумвания за връзките, фамилията, децата. Споделя им най-интересното и любопитното за астрологията, за известните персони, за модата и козметиката... Точно като една същинска добра и дългогодишна другарка.

Тази година, в навечерието на своя шести рожден ден, Edna.bg те провокира да ни разкажеш точно за твоята такава – най-хубавата ти другарка, която постоянно е била до теб – и в положителните, и в не толкоз блестящите моменти от живота.

Напиши ни къса история за нея (до 300 думи на Word), прати я на публицистичната ни поща [email protected] и можеш да спечелиш 2 луксозни награди - гривни Pandora – една за теб и една за приятелката ти.

Включи се в играта още в този момент ТУК (линк)

 b Thinkstock

Големият победител в играта ще бъде определен от редакторския екип на уеб страницата и нашите звездни създатели в „ Колонката на “ Ива Екимова и Ива Дойчинова на 19.03.2018 година (понеделник) и ще бъдат оповестени в уеб страницата посредством публикация в границите на деня.

В играта „ Моята най-хубава другарка “ можете да се включите като на публицистичната ни поща [email protected] ни изпратите имейл, озаглавен "Edna на 6 ", с къс текст, в който да ни разкажете за вашата най-хубава другарка.

 b Thinkstock

Текстът може да е обвързван с ваша обща забавна история, може да е изложение на приятелката ви и нейните най-прекрасни женски качества или всичко друго за нея, за което въображението ви насочи. Текстът не би трябвало да е по-дълъг от 300 думи в Word.

Озаглавете имейла си „ Edna на 6 “.Освен вашият текст на тематика „ Моята най-хубава другарка “, в имейла си прибавете вашите 3 имена, възраст (над 18 години), настоящ град, адрес и телефон.

В интервала на играта текстове на участници ще се разгласяват в уеб страницата Edna.bg по редакторска преценка.

 b Thinkstock

В играта можете да участвате с ваш авторски текст за най-хубавата ви другарка от през днешния ден, 8 март (четвъртък) до 23:59 ч. на 18 март (неделя).

Големият победител ще бъде разгласен на 19 март (понеделник) посредством публикация в Edna.bg.

 f Edna.bg

Една победителка ще завоюва 2 броя гривни Pandora със специфичен орнамент, отдаден на другарството – 1 брой гривна Pandora за победителката и 1 брой гривна Pandora за най-хубавата ѝ другарка, разказана в текста за играта.

 f Edna.bg

Очакваме вашите прелестни текстове за вашите най-хубави приятелки! Целият екип на Edna.bg ви пожелава триумф, шанс и ентусиазъм!

Към страницата на играта "Моята най-хубава другарка " (линк)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР