Вече 500 влюбени двойки са се записали за венчавки през

...
Вече 500 влюбени двойки са се записали за венчавки през
Коментари Харесай

500 влюбени двойки във Варна са записали сватби през 2018 г.

Вече 500 влюбени двойки са се записали за венчавки през новата 2018 година Това заяви за „ Труд ” Капка Кателиева, уредник „ Венчавки ” в Ритуалния дом на морската столица.

Младоженците избират сакрални дати с повтаряне на цифрите в тях и записванията са най-вече за 18.08 и 28.08, когато ще бъдат отворени по едно и също време и двете зали, а това не се е случвало от години, уточни уредникът.

От пролетта в Ритуалния дом ще вършат нов тип гала навън –в двора, със особено украсена арка и места за гостите измежду красивия архитектурен дизайн на постройката.

Изминалата 2017 година беше рекордна за сватбите във Варна, където заветното „ да ” си споделиха 1500 двойки. Сватбите се връщат на мода край морето и от ден на ден младежи встъпват в брак, регистрират експертите.

Нашенци се женят най-вече за българки, рускини и украинки. Има смесени бракове на сънародници с избраници на сърцето им от Съединени американски щати, Англия, Македония и даже от Перу. Фолклорният обред е заразил и чужденците, които дружно с кумовете обличат национални носии за тържествения миг.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР