Вече 24 години Office 1 е верига №1 за офис

...
Вече 24 години Office 1 е верига №1 за офис
Коментари Харесай

Office 1: лидерът с цялостни решения за бизнеса

Вече 24 години Office 1 е верига №1 за офис артикули и услуги в България . С над 40% дял и повече от 130 000 бизнес клиента, компанията непрекъснато се декларира като неоспорим водач на пазара.

Историята на Office 1 стартира във Флорида, Съединени американски щати, и навлиза у нас под името Office 1 Superstore през 1998 г,. когато Кооперация " Панда " получава мастър франчайз за територията на България и през юни същата година първият магазин в София отваря порти. С времето сполучливият мениджмънт и положителните резултати на българското поделение стават повода " Office 1 България " да играе все по-ключова роля в ръководството и развиването на интернационалната верига. Така се стига до достижение от международна големина - на 20.02.2018 година българската компания става единствен притежател на комерсиалната марка Office 1 Superstore за целия свят.

 Елка Каменова-Цанкова, ръководител на Кооперация
Елка Каменова-Цанкова, ръководител на Кооперация " Панда "

Днес дефинира своята задача като сполучлива промяна на офис пространството и превръщането му в съвременно, дейно и ергономично. В изията на компанията е да задава трендове на международно равнище във връзка с цялостни решения за бизнеса . Веригата решително реализира и преизпълнява задачите си, като през днешния ден може да предложи всичко належащо за офиса на огромния, междинния и дребния бизнес, както и богат подбор за крайните консуматори, учебните заведения и детските градини.

Портфолиото на Office 1 наброява над 120 000 продукта , огромна част от които са налични в складово-логистичния център в с. Равно поле , построен през 2018 година Складът е оборудван с една от най-иновативните системи за обработка на поръчки в света. Логистичната база има повърхност от 21 154 кв.м и работи с австрийската автоматизирана система OSR Shuttle, която доста усилва продуктивността и усъвършенства процесите на логистичната услуга. Две от складовите здания са оборудвани със лични фотоволтаични централи , с помощта на които процесите се зареждат от лична възобновима сила.

" Желанието ни непрестанно освен да следваме, само че и да задаваме трендове в света на бизнес услугите е в основата на плана за логистичния център - споделя Елка Каменова-Цанкова, ръководител на Кооперация " Панда ". Ние постоянно сме си поставяли все по-високи цели по повод качеството си на работа и удовлетворението на клиентите и това докара до безусловно навременното решение да изградим складова база, която изпреварва съперниците ни в цяла Югоизточна Европа във връзка с своята автоматизация и софтуерни интервенции. "

Днес компанията предлага за клиенти, които търсят безкомпромисно качество, точност и експедитивност при доставките на своите артикули. Стоките на клиентите се съхраняват в новоизградена логистична база, особено основана за задачата. Мащабите на склада дават опция на Office 1 да предлага и голямо многообразие от мебели, рекламни материали и печатни услуги, техника, хигиенични материали, първокласни артикули и доста други.

е един от главните фокуси на Office 1 през последните години. Благодарение на своя отдел " Интериорни решения " , веригата съумява да предложи на клиентите си подпомагане в целия развой - от консултацията, през 3D плана до бързата и правилна реализация с мебели от лични и одобрени международни марки.

 Директорски кабинет, основан от Office 1
Директорски кабинет, основан от Office 1

Плановете на компанията за бъдещето са амбициозни и включват уголемение на логистичната база и магазинната мрежа, инвестиция в човешкия запас посредством образования и обществени придобивки, агресия на бизнеса в Европа, създаване на фулфилмънт услугата, нарастване на стоковите наличия и продуктовото портфолио.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР