Вече 23-и ден няма и следа от 48-годишната Жанета Тодорова.

...
Вече 23-и ден няма и следа от 48-годишната Жанета Тодорова.
Коментари Харесай

Пълна мистерия: 23 дни няма следа от Жанета

Вече 23-и ден няма и диря от 48-годишната Жанета Тодорова. Дамата от Карлово избяга от психодиспансера в Пловдив. Жената е в неопределеност от 6 декември, сигнализират в обществените мрежи нейни близки, които не стопират да я търсят къде ли не. 

Жанета е била настанена в психодиспансера за лекуване на тежка меланхолия.  Нейният непосредствен другар Харалампи Харалампиев заяви, че през всички тези над три седмици е получил 2-3 сигнала от хора, които считат, че са я забелязали.

" За страдание много късно подават сигналите. Отиваме и не откриваме нищо. Търся я с другари, полицията също спомага. Няма мобилен телефон в себе си, нямам визия къде може да е. Обиколили сме на всички места в региона, на никое място я няма. Търсим я из града, пуснахме дронове - няма резултат ", разяснява той пред NOVA. 

Той описа, че Жанета е художник. През последните 4 години била в Холандия. Точно там е направила рецесия, след което изпаднала в меланхолия и се върнала в България. Отишла при сестра си, след коеот постъпила в психодиспансера. " Беше много дезориентирана, говореше за самоубийство ", показа Харалампи.

Той е потърсил пояснение за това по какъв начин тъкмо е избягала Жанета от психодиспансера. Охраната споделила, че е избягала през дупка в оградата. Харалампи се оплака, че никой не спомага със записи от камери. " Обадил съм се на всички таксиметрови компании в града. Ако някой си спомни да я е качвал ", сподели още обезпокоеният мъж. 

Той напомни, че Жанета е облечена с кафяво шушляково яке, светли дънки и черни боти. Моли всеки, който я забележи, да алармира незабавно в полицията. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР