Вече 2 месеца хиляди българи протестират на улицата, искат промяна.

...
Вече 2 месеца хиляди българи протестират на улицата, искат промяна.
Коментари Харесай

Нинова: Борисов и ГЕРБ искат и де юре да унищожат България

" Вече 2 месеца хиляди българи стачкуват на улицата, желаят смяна. Дотук се стигна от десетгодишното некадърно корумпирано подмолно ръководство на Борисов ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от трибуната на Народното събрание.
Според нея, е опит Борисов да избави властта, само че и се протяга ръка " де юре " на правовата страна, откакто " де факто " я е унищожил. " Само и единствено да останете на власт желаете да хвърлите страната в конституционна рецесия ", съобщи Нинова и уточни, че няма политическа мощ отвън ГЕРБ, която да поддържа плана на партията на Бойко Борисов. " Трудно събирате тези 120 подписа, а 160 са невъзможни ", сигурна е Нинова.
 Министерство на вътрешните работи сподели фрагменти от конфликтите пред Партийния дом Министерство на вътрешните работи сподели фрагменти от конфликтите пред Партийния дом
От Министерство на вътрешните работи демонстрираха фрагменти на конфликтите сред протестиращите и чиновниците на реда. Част от стачкуващите, които към този момент са хиляди, се пробвах...
По думите ѝ, Българска социалистическа партия е поръчител за правова и обществена страна, " както през всички години ". " Няма да осигурим нито един автограф от нужните 120, а по-късно от останалите 160, с цел да стане факт подмяната, която оферирате ", даде обещание Нинова. И уточни, че за Българска социалистическа партия целта за този парламент е машинно гласоподаване - с цел да има почтени избори. Нинова изиска напълно машинно гласоподаване и порица решението на равнище " комисия " от 1 септември - какво е то,!
Нинова предвижда и, че " Борисов 3 " си отива и ще има парламентарна рулетка за властта. " Няма да участваме в съставянето на нов кабинет в какъвто и да е вид в границите на този парламент ", сподели ръководителят на Българска социалистическа партия.
Още: " "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР