Вече 16 години в учат малки и големи с помощта

...
Вече 16 години в учат малки и големи с помощта
Коментари Харесай

Как да упражняваме английския извън класната стая – 7 съвета от English Academy

Вече 16 години в учат дребни и огромни благодарение на висококвалифицирани преподаватели от Англия и Съединени американски щати . Над 20 000 курсиста към този момент са минали образование в Академията. Безспорно методът на преподаване и асимилиране на езика при всяка възрастова група е друг.

се употребява способ с доста връзка и интерактивност. Това значи, че в занятията се включват доста диалози, игри, пеене и планове, с цел да бъдат дребните възпитаници оптимално ангажирани. Едно от най-големите провокации за всички родители обаче е да накарат децата си да се интересуват от проучването на езика и вкъщи. Това е изцяло допустимо. Днес шефът на English Academy Mark, споделя няколко забавни хрумвания, които във времето са се потвърдили като работещи от дългогодишната му процедура:

1) Игра на асоциации . Нарисувайте няколко познати думи по разнообразни тематики и накарайте децата да познаят думите. Дори да се затрудняват с думата първия път, ще съумеят при повторението.

2) Гледайте анимационни филми на британски език . В Академията идват огромен брой деца, които още на нежна възраст са научили доста точно от анимации.

3) „ I-Spy ” - откакто детето ви научи писмеността, това е е страхотна игра за на открито, да вземем за пример на плажа или на път. Пример е „ Аз виждам нещо, започващо с „ D ” и детето се пробва да познае думичката.

4) Treasure hunts - децата обичат тази игра, само че изисква известна подготовка. Поставете няколко улики на британски из дома, които водят до последваща стъпка, до момента в който най-после доближат до дребна премия.

5) Мини ролеви игри - можете да играете вкъщи или на открито в разнообразни ежедневни обстановки. Поиграйте вкъщи на служители на реда в Лондон или пък поръчайте храна за у дома на британски като туристи.

6) Вземете учебника на детето си и задайте въпроси за това, което то е учило . Звучи явно, само че това е най-хубавият метод детето ви да прегледа уроците си и вие да видите напредъка му. Не забравяйте да хвалите детето си колкото е допустимо повече, когато се оправя добре.

7) „ Simon says “ - научете частите на тялото (глава, плещи, очи и т.н.) и по-късно, когато Саймън каже докоснете главата си, те допират главата си. Ако не кажете, че Саймън споделя (например просто докоснете главата си) и те го създадат, губят рунда.

Децата обичат да се забавляват и в случай че можете да им помогнете да учат британски в това време, ще им дадете преднина в бъдеще.

В блога на Академията ще намерите потребни публикации с

В всеки може да получи безвъзмездна оценка на своето равнище по британски език. Родителите имат опция да участват на устната част на теста. Заповядайте в Академията на ул. Преслав №48 от 12 до 17 септември, всеки работен ден от 10:00ч. до 18:00ч. и събота от 10:00ч. до 14:00ч.

От тази есен English Academy оферират на малчуганите курсове с изключение на през уикендите, към този момент и през делничните дни, в комфортни часове след учебно заведение. При записване за цяла образователна година всички възрастни и деца имат 20% отстъпка, а записаните за новите делнични курсове деца получават особено понижение от 30%. Курсовете в Академията започват на 20 септември!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР