Вече 12 години сърцето на водещата Лора Крумова е заето

...
Вече 12 години сърцето на водещата Лора Крумова е заето
Коментари Харесай

След 12 години връзка: Лора Крумова вдига сватба

Вече 12 години сърцето на водещата Лора Крумова е заето от нейната половинка Сотир, разбра HotArena.

Двамата се срещат още през далечната 2009 година, само че около двете деца към момента не са минали под венчило. Идеята за женитба обаче не била безразлична на журналистката, която не обича да вади персоналния си живот на показ. Под подстрекателството на сътрудника си Ники Дойнов, който стана жених на 49 години през лятото, Крумова решила, че не е късно и тя да се види като младоженка.

Дойнов даже я убеждавал той да помогне в организацията на сватбеното й празненство и предложил със Сотир да го създадат в бутикова винарна край Ивайловград, където самият Дойнов се взе с половинката си - брокерката на недвижими парцели Петя, на Еньовден това лято. 

Лора се впечатлила от тяхното празненство, въпреки да не била измежду поканените, и споделила на мъжа си за проектите си. С него обаче имали известни разлики във връзка с местоположението, защото той е мощно обвързван с морето и бил по-склонен да й каже заветното " да " на плажа. Известно е, че Сотир е притежател на учебно заведение за сърф на къмпинг Градина, където повече от 10 лета с телевизионерката живетя на каравана през топлите месеци от годината. През зимата пък той се препитава като дава уроци по ски. Крумова също приемала къмпинга край Созопол като оазис на тяхната обич и се колебаела дали сватбата им да не бъде морска, написа Ретро. Журналистката, която през август става на 42, желае да се омъжи още през идващото лято.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР