Вече 1 г. водя кореспонденция с район „Южен” да отстранят

...
Вече 1 г. водя кореспонденция с район „Южен” да отстранят
Коментари Харесай

1 година водят битка за дърво в Кючука, днес то рухна

Вече 1 година повеждам преписка с регион „ Южен” да отстранят сухо дърво пред блока ни. Писала съм и за други сходни в региона. Поне 50 пъти вървях в кметството и обяснявах, че е рисково, че децата ни играят там, само че никой не ми обърна внимание, описа Бояна Михайлова от Пловдив. Жената живее на ул. „ Пере Тошев” 95. Обяснява, че от кметството непрестанно й обяснявали, че ще изпратят „ Градини и паркове” да го отстранят, само че това по този начин и не се случило.

Днес по време на бурята въпросното дърво рухнало. Според дамата, същинско знамение е, че никой не потърпевш. То паднало на тротоар и място, където играели децата от блока.

Михайлова описа, че последно ходила до кметството в „ Южен” преди 10 дни, с цел да се моли още веднъж да отсекат дървото. Тя предложила на чиновниците съседите сами да го отстранят, единствено от кметството да разрешат.

Служителите обаче изрично отказали. Те предизвестили Михайлова, че в случай че го сторят, подлежат на санкция и дали обещание, че ще пратят „ Градини и паркове”. Това не се случило и през днешния ден дървото рухнало по време на бурята.
тагове дърво кючук париж стихия  1 година водят борба за дърво в  1 година водят борба за дърво в  1 година водят борба за дърво в
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР