Вдовицата на убития в ЮАР бизнесмен Джордже Михалевич – Наталия

...
Вдовицата на убития в ЮАР бизнесмен Джордже Михалевич – Наталия
Коментари Харесай

Наталия Гуркова живее с нов богаташ

Вдовицата на убития в ЮАР предприемач Джордже Михалевич – Наталия Гуркова, се носи на крилете на любовта. Добре осведомени източници издават пред „ Уикенд”, че носителката на купата „ Мис България” отново е разкрила щастието в лицето на нов мъж. От няколко месеца тя има връзка с 50-годишен банкер и дори към този момент се е нанесла в първокласния му мезонет в влиятелен столичен квартал. След убийството на Джордже, Наталия излезе отвън светлините на прожекторите и рядко се демонстрира даже в обществените мрежи.

Тя взе присъединяване в последния музикален план на певицата Деси Слава – „ Токсичен”, само че това е една от дребното й обществени изяви. Хубавицата от дълго време е загърбила стилния подиум, съвсем не дава изявленията, нито пък приказва за персоналния си живот. Близки до дългокраката брюнетка издават, че три години след загубата на брачна половинка си тя най-накрая е разкрила нова обич и е подготвена да продължи живота си. За настоящия й мъж се знае, че е към 50-те, занимава се с банкерство и има две пораснали деца от предходен брак. Той третирал сина и дъщерята на Гуркова като свои и ги приел с отворени прегръдки в дома си.

Според осведомени връзката на Наталия и заможния господин датира от няколко месеца. Те се срещнали се за първи път при започване на тази година около общи познати в известен софийски ресторант. Оттогава постоянно могат да бъдат засечени на разположение в разнообразни заведения. Свидетели настояват, че държанието им във всички случаи издава по-специални връзки, а не просто другарски.

Близките на Гуркова показват удовлетворение, че тя е съумяла да си стъпи на краката и лека-полека да се съвземе след гибелта на Михалевич. Бившата миска е споделяла, че е признателна за поддръжката на родственици, другари и почитатели. „ Tрудно ми е, само че се оправям! Възмутена съм от слуховете, които се разнасят по наш адрес! Внушава се, че Джордже е бил нарушител, лъжец и надали не е заслужил участта си. Не, това не е правилно! Той стана жертва на жестоката престъпност в ЮАР, от която никой не е застрахован, за жалост! Той просто нямаше шанс и попадна в престрелка!”, разяснява Наталия малко след кончината на брачна половинка си.

Михалевич бе погубен посредством разстрел наоколо до Йоханесбург през 2018 година Тогава южноафриканските медии оповестиха, че похитителите наблюдавали автомобила на черногорския предприемач, спрели тъкмо до него на червен светофар и го гръмнали през страничното стъкло на колата. Не е загадка, че бизнесът на Джордже не беше напълно законен, въпреки че Наталия постоянно го е защитавала и е отклонявала слуховете по негов адрес. През последните години от живота му го застигна и финансова рецесия, с която започнаха и проблемите в брака му. Заговори се, че жена му е имала няколко извънбрачни случки, а слуховете, че се развеждат зачестиха. Чаровната брюнетка обаче по този начин и не призна, че в фамилията им е имало рецесия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР