Вдовицата на Тодор Колев–Мария, категорично отрече слуховете да се води

...
Вдовицата на Тодор Колев–Мария, категорично отрече слуховете да се води
Коментари Харесай

Вдовицата на Тодор Колев: Война за имотите му няма!

Вдовицата на Тодор Колев–Мария, изрично отхвърли слуховете да се води война в фамилията му, за парцелите на починалия артист. Слуховете гласяха, че околните на Адама не могат да си поделят имуществото му, откакто умря, само че по думите й такова нещо няма, научи HotArena.

„ Няма война за парцелите на Тодор Колев. Това са към този момент шест години от неговата кончина. Моля ви, недейте по този начин. И аз не съм в Гърция, а пребивавам в жилището на мъжа си, който желае да ме откри ”, разяснява вдовицата на актьора–Мария.

Тя опроверга слуховете, че крие „ ключовете за парцелите от децата му ”. „ Това не дава отговор на истината и аз не желая да се впускам допълнително мнения ”, твърди още Мария, написа „ България през днешния ден ”.

Според изявления в пресата, синът и дъщерята на Тодор Колев–Албена и Александър, не могат да влязат във притежание на наследството си, макар решението на съда от 2018 година, което разпределя частите за всеки от тях.

От 2017 година те се пробват да си поделят наследството, само че връзката им е като негоден телефон. Адвокатите им даже се оплакват пред съда, че при опит да се свържат с някой от наследниците, нормално връзка няма.

Съпругата на починалия артист съобщи, че това не е правилно, а също по този начин, че тя живее в София, а не в Гърция. Според съда парцелите, които разделят Колеви са доста–апартамент и два гаража в столичния квартал „ Хладилника ”, както и магазин в Благоевград.

Софийските парцели на семейството са близо и до огромния търговски център, който единствен може да се похвали с метро станция.

„ Нямаме безусловно никакви разногласия по отношение на жилища и пари. А какво и по какъв начин сме си поделили е въпрос, който не трябва да се разисква отвън фамилията ”, споделя от своя страна дъщерята на Тодор Колев–Албена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР