Вдовицата на руския опозиционер Алексей Навални призова Европейския парламент да

...
Вдовицата на руския опозиционер Алексей Навални призова Европейския парламент да
Коментари Харесай

Кърваво чудовище. Навалная призова Европа да не преговаря с Путин, а да го разследва

Вдовицата на съветския опозиционер Алексей Навални прикани Европейския парламент да не договаря с президента Владимир Путин , а да провежда следствия против него и обкръжението му.

Юлия Навалная произнесе в сряда тирада пред евродепутатите в Страсбург, където беше посрещната на крайници и неведнъж бурно приветствана.

Това се случи, откакто преди дни тя се срещна с външните министри от Европейски Съюз и те обявиха, че от политическото управление на Русия за гибелта на Навални. 47-годишният водач на съветската съпротива умря в наказателна колония, където излежаваше политическа присъда за " екстремизъм " в извънредно тежки условия.

Европейски Съюз към този момент наложи поради случилото се с Навални, за което брачната половинка му упрекна персонално Путин. Тя разгласи, че на мъжа си и се зарече всички виновници скоро да бъдат разкрити.

Сега Навалная прикани европейските политици да не договарят с Кремъл нито за Украйна , нито по други въпроси, а да провеждат следствия на активността и финансовите потоци както на самия Путин, по този начин и на близкия му кръг.

" В негово лице нямате работа с политик, а с кърваво страшилище, с водач на проведена незаконна формация от отровители, убийци и пазители на мафиотските пари ", сподели още Навалная, която означи, че битката с Путин е " битка с мафията ".

През 2020 година Навални едвам беше избавен в немска клиника, откакто беше токсичен с веществото Новичок . Той и проверяващият му екип потвърдиха в документалния филм " Навални ", получил " Оскар ", че.

" Ако желаете да успехите Путин, би трябвало да сте новатори, да не бъдете скучни. Трябва да спрете да се страхувате от него, невероятно е да му навредите с следващите резолюции и наказания ", сподели още Навалная на евродепутатите и означи, че Путин е кадърен на всичко, тъй като няма съвест и морал, и с него не може да се договаря.

Тя прикани Европейски Съюз да работи с десетките милиони руснаци, които са против " безпощадната, подла " война в Украйна, която съветския президент стартира през 2022 година

" Светът оказва помощ на Украйна към този момент две години, само че изтощението, кръвопролитията и разочарованията са огромни, а Путин е още тук. Мерките против него до момента не оказват помощ. Всички привикнаха с войната ", добави Навалная и сподели, че към този момент доста хора мислят, че най-после ще би трябвало да се стигне до съглашение с него.

Тя се зарече да направи всичко, с цел да сбъдне фантазията на брачна половинка си за " Русия на бъдещето ".

" Според мнозина Путин е несломим, само че той би трябвало да дава отговор за това, което направи с моята страна и мирните ѝ съседи, както и за всичко, което стори на Алексей ", добави вдовицата му.

Тя разяснява и новината, че той в Москва, откакто дни наред управляващите отказваха да предадат тялото му на фамилията. Преди погребението ще бъде осъществено опело в черква, откакто на околните не беше разрешено и да наемат зала за огромно поклонение.

" Още не съм сигурна дали погребението на Алексей ще бъде спокойно, или полицията ще задържи тези, пристигнали да се сбогуват с моя брачен партньор. След гибелта му се изгавриха с тялото му и с майка му ", сподели тя.

След гибелта на Алексей Навални, откакто поставяха цветя и палеха свещи в негова памет.

С изявления евродепутатите се сплотиха в поддръжката си за Юлия Навалная и се оповестиха за без значение следствие на гибелта на брачна половинка ѝ.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР