Вдовицата на месарския бос Ангел Тенев-Свинаря Елена е започнала поетапно

...
Вдовицата на месарския бос Ангел Тенев-Свинаря Елена е започнала поетапно
Коментари Харесай

Паника в поп фолка: Вдовицата на Ангел Свинаря иззема...



Вдовицата на месарския необут Ангел Тенев-Свинаря Елена е почнала поетапно да изземва колите и скъпите блага, които приживе мъжът й раздавал на любовниците си, написа „ Галерия “.

Макар че с милионера от дълго време бяха разграничени, формален бракоразвод нямат и тя е директният правоприемник на свиневъда, дружно с двете им деца. Пред околните си вдовицата се зарекла да съди всяка една от златотърсачките, отказала да върне великодушните блага от брачна половинка й.

„ Става въпрос за милиони. Ангел подаряваше коли на фолк певици единствено тъй като са пристигнали да пеят в резиденцията му. Да не приказваме какви блага правеше на тези, които се „ раздаваха до дъно “, описват негови доближени.

Именно по този метод една от последните спрягани негови любовници Роси Иванова се сдобила с тузарското си Порше Кайен за 100 000 лв.. Фолк певицата Мария също получила скъпарско возило, до момента в който живееше в резиденцията на Ангел Свинаря. Именно той й оказа помощ да излезе от блатото след развода й с Християн Гущеров.

63-годишният бонвиван преди време зарадвал и фолк певицата Анелия с първокласен автомобил, който обаче фурията бързо препродала.

Подарените коли били измежду най-скромните жестове, на които Свинаря бил кадърен. „ Заслужилите “ му любовници получавали 2-стайни и 3-стайни жилища, а диамантените бижута ги раздавал като бакшиши за „ добре свършената работа “.

Неслучайно след гибелта му поп фолкът потъна в тъга. Родните чалга диви били на тръни вдовицата му да не им изземе колите и жилищата. „ Някои ще изгорят, други, които са били по-дискретни, може и да запазят даровете си. Доста от плеймейтките, на които подаряваше бижута за десетки хиляди, през днешния ден се вършат, че не са го познавали “, клатят глава приятели на Свинаря.

Ангел Тенев бе покосен от инфаркт предходната седмица. Той бе открит от водача си в безпомощно положение в резиденцията си край Старозагорските минерални бани. Напът за болничното заведение умрял.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР