Вдовицата на Илия Павлов не се е връщала от лятото,

...
Вдовицата на Илия Павлов не се е връщала от лятото,
Коментари Харесай

Мадам Мулти тайно в София, пилее здрави пачки за лукс и ...

Вдовицата на Илия Павлов не се е прибирала от лятото, когато се отби за малко след ваканцията със сина си Илия-Калоян и американското му гадже Аби на гръцкия остров Миконос.

"Мадам Мулти " е отседнала в 5-звезден хотел на пъпа на столицата, заловиха я папараците на ПИК. Мястото най-вероятно е любимец на милионерката, защото не за пръв път тя наема апартамент в постройката на бул. "Цар Освободител ".

Дарина очевидно не желае да се схваща за визитата й в София, защото от два дни не е мърдала от хотела. Като всяка милионерка, бизнес дамата счита, че светът би трябвало да се върти към нея и привиква персоните, с които има работните и на места по някой персонална среща, измежду уютната атмосфера на ресторанта към хотела.

Любопитно е, че заведението е благосъстоятелност на началник Виктор Ангелов, който е жури в кулинарния формат "Мастър Шеф ". Павлова прекарва по няколко часа в ресторанта, където пръска яки пачки, като освен тя, само че и гостите й се възползват от авторската сезонна кухня на шефа.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР