Вдовицата на Хю Хефнър, Кристъл Хефнър, твърди, че той искал

...
Вдовицата на Хю Хефнър, Кристъл Хефнър, твърди, че той искал
Коментари Харесай

Вдовицата на Хю Хефнър с разкрития за живота си с основателя на Playboy

Вдовицата на Хю Хефнър, Кристъл Хефнър, твърди, че той желал единствено тя „ да бъде красива и да мълчи “ , по време на прелиминарен обзор от идното ѝ участие в „ Tamron Hall “ довечера.

Кристъл, която беше омъжена за създателя на Playboy от 2012 година до смъртта му през 2017 година, продължи: „ Той искаше да бъда безпомощна, да бъда дребна, да имам изсветлена руса коса и да остана слаба и да имам огромни изкуствени гърди. “

Hugh Hefner’s widow Crystal Hefner claims he wanted her to ‘stay skinny and have big fake boobs’
— Page Six (@PageSix)
Тя също по този начин твърди, че Хю „ потупвал “ главата ѝ всеки път, когато нейните естествени тъмни корени се показвали, а веднъж блъснал бедрото ѝ и предложил да отслабне, откакто наддала малко на тегло.

„ Това беше мъчно “ , споделя Кристал.  „ Този ​​очарователен мъж внезапно се промени. “

Тя сподели, че е била толкоз обезпокоена той да бъде благополучен, че е  „ станала това, което той е желал “ .

През януари тя издаде записките си „ Казвай единствено положителни неща: Да оцелея в Playboy и да намеря себе си “  , в които разсъждава за времето си в емблематичното имение на Playboy.

„ Нарича се „ Казвай единствено положителни неща “, тъй като имах разговор с Хеф и той ми сподели: „ След като си отида, когато ме няма, апелирам, казвай само положителни неща за мен “ , каза тя пред The ​​Post в юли 2023 година

Hugh Hefner’s widow is set to make more bombshell claims about the Playboy mogul, including his demands that she “stay skinny and have big fake boobs. ”
— news.com.au (@newscomauHQ)
„ Спазвах това заричане през последните пет години, само че откакто прекосих през доста лечения, осъзнах, че би трябвало да бъда честна за времето си там.  Книгата е за излекуване от токсична среда. “

„ Казвай единствено положителни неща “ визира мрачната действителност на живота в имението Playboy, готически дом на Тюдорите, ситуиран в Холмби Хилс, Лос Анджелис.

В своето писание тя в детайли описва строгите правила, с които се съобразява като една от любовниците на Хю и твърди, че птиците, които живеели там, били пренебрегнати и умирали от жадност, и че скандалната къща за празненства не се поддържала вярно.

„ С течение на времето видях, че това място в действителност не се почиства толкоз добре и има плесен. Просто след известно време се почувствах отпаднала и непоносимо “ , сподели тя пред People в скорошно изявление.

Докато Кристъл, която в този момент употребява моминското си име Харис, твърди, че е написала книгата, с цел да може почтено да приказва за живота си, не всеки го приема.

Бившата брачна половинка на медийния магнат, Кимбърли Конрад, която беше омъжена за него от 1989 до 2010 година, критикува Кристъл, че си е отворила устата.

Hugh Hefner's widow talks about the Playboy founder's same-sex experiences: report
— The Advocate (@TheAdvocateMag)
„ Тъй като няколко души споделят своята версия на своята визия за събитията с вярата да създадат бързи пари, всички би трябвало да се запитаме дали желаеме да живеем в среда, в която хората отхвърлят да поемат отговорност и да употребяват думи като „ мощ “ и „ оцеляване “, с цел да опишат изборите, които са създали непринудено в избран миг от живота си “ , сподели тя пред TMZ през януари.

„ Трябва да внимаваме с тези, които се пробват да унищожат нещата, тъй като към този момент не се възползват от тях “, добави тя.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР