Вдовицата на Дими от Сленг - Ива Екимова, която сякаш

...
Вдовицата на Дими от Сленг - Ива Екимова, която сякаш
Коментари Харесай

Прокоба над вдовицата на Дими от Сленг: Пропадна връзката й с Петрозар!

Вдовицата на Дими от Сленг " - Ива Екимова, която като че ли бе намерила щастието си със своя обичан Петрозар Филипов, още веднъж е сама. Това разкрива тв водещата пред " Love Style ". " Тъжно ми е, само че ще се оправя ", споделя Ива, привикнала от дълго време да преодолява проблемите пред себе си.

През лятото Ива се появи като модел на булчински тоалет, само че женитба с Петрозар не последва. Зли езици шушукат, че повода за раздялата е трети човек, само че от чия страна е изневярата - никой не знае.

Всъщност имаше признаци за раздялата сред двамата, защото от много време не са се появявали дружно. Петрозар цяло лято публикуваше фотоси с другари от почивка, само че Екимова я няма на тях.

Оказва се, че Ива и Петрозар са разграничени от близо 6 месеца. Раздяла, която до момента бе защитавана в загадка. Но за която откри сили да опише само Екимова.

На въпрос за какво са се разделили, Ива разяснява пред БЛИЦ: "Защото стопирах да виждам на връзката ни като на нещо, което ни свързва. Отдалечихме се и всеки от нас загърби грижата за другия. Което през днешния ден ми се коства като неточност ".

"Но с цел да оцениш една обстановка от време на време е нужно да се отдръпнеш от нея. За това помолих Петро да ми даде пространство. Той го направи и аз съм му признателна и признателна за това ", споделя още Ива Екимова. /БЛИЦ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР