Вдовицата на бизнесмена с бургаски корени Стефан Шарлопов – Бояна

...
Вдовицата на бизнесмена с бургаски корени Стефан Шарлопов – Бояна
Коментари Харесай

Вдовицата на Шарлопов се жалва в ефир! Наложило й се да продаде важен имот СНИМКА

Вдовицата на предприемача с бургаски корени Стефан Шарлопов – Бояна Шарлопова е продала перлата в короната на веригата „ Шарлопов хотелс “ – четиризвездния „ Палменвалд Шварцвалдхоф “ във Фройденщад. Градът се намира в провинция Баден-Вюртемберг, наоколо до курорта Баден-Баден.

„ Шарлопов хотелс “ купи неповторимата постройка през 2007 година от общината „ Палменвалд Шварцвалдхоф “. В предишното тук се е помещавал девически интернат, а по време на Втората международна война – санитарен пункт, написа „ Флагман “.

Сградата е оповестена за монумент на културата и е измежду четирите в Германия, за които има позволение да работят като хотели. Реставрацията на обекта лиши две години и половина, бяха вложени 9 млн. евро.

На откриването през далечната към този момент 2010 година бе поканен тогавашният министър председател Бойко Борисов, пристигнаха и доста ВИП-гости, измежду които банкерките Цветелина Бориславова и Петя Славова.

За продажбата на немското украшение показа с горест самата Бояна Шарлопова, която е участник в „ Черешката на тортата “. Тя предложения гостите в дома си и им подготви концептуално меню „ Коледа по български “, като употребява фамилни предписания.

В диалога Бояна Шарлопова, която е майка на 4 деца, показа, че 5 години след гибелта на брачна половинка си продължава да има проблеми със съдружниците му. Тя не посочи в какво се състоят те, само че се надява правдата да спечелва.

Освен със фамилния бизнес, завещан от брачна половинка й, красивата и сексапилна госпожа Шарлопова работи и като психотерапевт./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР