Вдовицата на Алексей Навални каза, че руският президент Владимир Путин

...
Вдовицата на Алексей Навални каза, че руският президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Навалная обвини Путин за това, че властите не дават на близките тялото на покойния и съпруг

Вдовицата на Алексей Навални сподели, че съветският президент Владимир Путин персонално е наредил тялото на неговия огромен критик да не бъде излъчено на фамилията му след гибелта му в арктически затвор преди девет дни. Майката на Навални сподели, че управляващите в арктическия град Салехард заплашват да го погребат на територията на пандиза, в случай че тя не се съгласи на " скрито " заравяне.

22 февруари 2024, 18:54

Майката на Навални е разпознала тялото му. Изнудват я да го погребе скрито - (ВИДЕО)

„ Измъчвахте го жив, в този момент го измъчвате, до момента в който е мъртъв “, сподели в ново видео Юлия Навалная, която се закле да продължи делото на брачна половинка си. „ Напълно разбирам, че това не е квалифицирано от някой следовател в Салехард. Путин управлява всичко. Путин споделя „ да се окаже напън върху майката, да се пречупи тя, да й се каже, че тялото на сина й гние “, означи тя.

Юлия добави, че майката на Навални, която е пътувала до отдалечената затворническа колония, където той умря, е „ измъчвана “ от управляващите. „ Това е същият Путин, който обича да демонстрира, че е практикуващ християнин “, упрекна тя.

В продължение на десетилетия Путин се показва като лоялен православен християнин и през последните години се концентрира върху насърчаването на това, което той назовава „ обичайни полезности “. „ Винаги сме знаели, че вярата на Путин е подправена, само че в този момент можем да я забележим както в никакъв случай до момента “, посочи Навална.

23 февруари 2024, 18:23

Руските следователи плашат, че Навални ще бъде заровен на територията на пандиза

Тя също по този начин осъди решението на Путин да стартира акцията в Украйна преди две години. „ Вие ще отговаряте за всичко това.. И за това (смъртта на Навални) и за войната, която отприщихте преди две години, също прикривайки се зад християнските полезности. " Вие просто убивате. Вие просто убивате спящи хора през нощта с ракети, благословени от църквата ", уточни тя.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР