Вдовица остана с разбито сърце, след като крадци изляха белина

...
Вдовица остана с разбито сърце, след като крадци изляха белина
Коментари Харесай

Крадци претърсват дома на вдовицата и изсипват белина навсякъде на рождения ден на покойния съпруг

Вдовица остана с разрушено сърце, откакто крадци изляха белина върху облеклата й по време на кражба с щурм на рождения ден на починалия й брачен партньор.

Ребека Мартин сподели, че нейната 80-годишна баба Бети се прибрала у дома и разкрила, че бунгалото й е било ограбено. Когато се прибрала у дома, пенсионерката отворила вратата и незабавно схванала, че домът й е обхванат. Ребека сподели, че мошениците освен са откраднали пари, само че и са опустошили мястото.

Тя сподели, че крадците също са излели с белина дивана, облеклата и завесите на баба й. Купища облекла и движимости бяха разпръснати към дома на Бети в региона на Шард Енд в Бирмингам. Ребека споделя, че всяка врата е била разрушена и безсърдечните нарушители даже са разрушили прозорци.

Обирът е станал предходната събота (10 февруари), когато е щял да бъде рожденият ден на починалия брачен партньор на Бети. Сега фамилията на Бети споделя, че тя е прекомерно ужасена, с цел да живее в личния си дом. Ребека показа трогателни фотоси на Бети с насълзени очи в крес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР