Вдокументалните серии на Netflix Хари и Меган“, херцогът и херцогинята

...
Вдокументалните серии на Netflix Хари и Меган“, херцогът и херцогинята
Коментари Харесай

„Хари и Меган“: 22 големи разкрития на херцозите на Съсекс

Вдокументалните серии на Netflix „ Хари и Меган “, херцогът и херцогинята на Съсекс повдигат завесата на кралския си живот. Докосвайки се до всичко – от ранните дни на връзката им, до интензивния медиен надзор към живота им, те споделиха някои истории, които хората знаеха - и доста, които не знаеха.

Most disgraceful propaganda yet from Netflix, Harry and Meghan.
They claim the negative stories on Meghan were leaked by Palace in a smear campaign.
Er, NOPE. Her bullying and behaviour was so bad and widespread that reporters like me found out about it!
— Dan Wootton (@danwootton)
Ето всички съществени разкрития, които научихме от шестте епизода на документалния сериал „ Хари и Мегън “.

1. Принц Хари и Меган Маркъл се „ срещат “ за първи път в Instagram

Въпреки че преди този момент са говорили за първата си среща и ранните времена дружно, двойката описа любовната си история в първи епизод, като Хари разкрива по какъв начин Меган притегля вниманието му.

„ Преглеждах Instagram профилът си и видях забавно видео на един от моите другари и някой, който не познавах. “ Отбелязвайки, че Меган е присъединила филтър за лице на куче за изображението, Хари прибавя: „ Помислих си „ Кой е това?! “

Меган разкри, че неназованият другар по-късно ѝ е споделил, че " Принц Хаз " е питал за нея и е предложил да се срещнат. На идващия ден си разменили телефонните номера.

2. Първата целувка на принц Хари и Меган Маркъл е в Ботсвана

След като се срещат единствено два пъти, Хари кани Меган да се причисли към него на посещаване в Ботсвана - и е " учуден ", когато тя споделя " да ". „ За мен беше извънредно значимо да го споделя с Мег “ , споделя Хари. „ Като стартираме с това, че седяхме един до различен и по-късно напреднахме досега с държане за ръце, и стигнахме до целувка...тогава всичко стана изцяло обикновено и естествено. „ Трябваше да се опознаем, преди останалият свят, преди медиите да се причислят “ , добави той.

3. Принц Хари и Меган Маркъл се забавлявали за последно, преди връзката им да стане обществено притежание

След като дворецът ги предизвестява, че ще се разчуе за романтиката им, Меган и Хари – дружно с братовчедка му принцеса Юджини и настоящия ѝ брачен партньор Джак Бруксбанк – вземат решение да се насладят на вечерта на Хелоуин в Торонто, като за последно. Те споделят невиждани до момента фотоси от нощта през 2016 година, на които Меган и Хари са тайно с маски.

4. Меган Маркъл е " прегръщачка ", която научила за " формалността " на кралското семейство, когато прегърнала Кейт Мидълтън

Меган описа историята на първата си среща с бъдещата снаха Кейт Мидълтън. „ Когато се срещнах с принц Уилям и Кейт, те пристигнаха за вечеря “ , спомня си Меган. „ Аз бях със скъсани дънки и боса и когато те пристигнаха, аз ги прегърнах. Не осъзнавах, че това е в действителност дразнещо за доста британци. “ 

„ Предполагам, че започнах да разбирам доста бързо, че формалността извън, е пренесена вътре “ , продължи тя за многочислените правила на етикета, следвани от кралското семейство, които неправилно счита, че се съблюдават единствено обществено. Меган Маркъл споделя, че е научила действителността на кралския живот след тази прегръдка.

5. Първоначално кралското семейство е „ впечатлено “ от Меган Маркъл, само че има запаси по отношение на нейната кариера

„ Спомням си, че фамилията ми я срещна за първи път и беше необикновено впечатлено. Някои от тях не знаеха по какъв начин да се държат “ , сподели Хари, откакто двойката преразказа историята за първата среща на Меган с кралица Елизабет II.

„ Мисля, че бяха сюрпризирани. Може би сюрпризирани, че мога да си хвана толкоз красива и умна жена. Но фактът, че излизах с американска актриса, евентуално беше това, което помрачи преценката им повече от всичко друго първоначално. “ , добави той.

6. Принц Хари учи Меган Маркъл по какъв начин да се оправя с папараците

В епизод 2 от поредицата Меган и Хари описаха за първичното облекчение, което са изпитали, когато са оповестили връзката си обществено, което бързо е последвано от призрачен сюжет за Меган, до момента в който я преследват из Торонто.

„ Спомням си, че излизах от цветарския магазин и може би имаше към 10 души, които стояха по средата на улицата и всички те блокирайки придвижването, споделяха: „ Хей, по какъв начин си Меган? “ и аз им споделих: „ О, благодаря. Стойте на топло, момчета “ , показа тя

На идващия ден Хари ми сподели: „ Не можеш да приказваш с тях. “ Аз отвърнах, че просто се пробвам да бъда общителна, защото в никакъв случай преди не съм се занимавала с това. Тогава той отвърна: " Точно по този начин, само че медиите в Обединеното кралство мислят, че ги харесваш. "

Меган споделя, че е била нужна смъртна опасност, с цел да бъде сложена защита пред дома ѝ, откакто преди този момент полицията ѝ споделя, че не могат да оказват помощ на обстановката поради обществения темперамент на връзката ѝ.

Въпреки че Хари прави изказване на 8 ноември 2016 година, в което недоволства против „ вълната от тормоз “, с която Меган е залята в пресата, вниманието и заглавията не престават, доста от които с расови нюанси.

7. Майката на Меган Маркъл, Дория Рагланд, приказва за първи път

Херцогинята на Съсекс приказва за това какво е да растеш като млада жена от две раси и за расистките забележки към майка ѝ Дория Рагланд. Вторият епизод включва среща с Дория, отбелязвайки първото ѝ обществено изявление, откогато щерка ѝ се омъжи за принц Хари през 2018 година

Виждайки отрицателните думи в медиите в началота, Дория споделя на щерка си: „ Това е поради расата “.  Меган продължава: „ По това време не мислех по какъв начин расата играе роля в това. Наистина не мислех за това. “

Относно това Меган изясни: „ Много е друго да си малцинство, само че да не бъдеш третиран като малцинство незабавно. Очевидно в този момент хората са доста наясно с моята раса, тъй като я направиха подобен проблем, когато отидох в Обединеното кралство, само че преди този момент множеството хора не се отнасяха с мен като с „ черна жена “. “

8. Меган Маркъл носи неутрални нюанси в символ на почитание към други висши работещи кралски особи

В епизод 3 на „ Хари и Меган “ херцогинята на Съсекс приказва за дискретното си възприятие за жанр, до момента в който живее в Обединеното кралство. „ През множеството време, до момента в който бях в Обединеното кралство, рядко носех цветно. Имаше смисъл в това “ , сподели тя.

„ Доколкото разбрах, в никакъв случай не бихте могли да носите същия цвят като Нейно Величество, в случай че има събитие, само че също по този начин не би трябвало да носите същия цвят като някой от другите по-старши членове на фамилията, “ добави тя, намеквайки за Кейт Мидълтън и кралица Камила.

„ Така че аз си споделих: „ Е, какъв е цветът, който евентуално в никакъв случай няма да носят? “ . " Така че носех доста приглушени тонове, само че това беше и с цел да мога просто да се слея. Не се пробвах да изпъквам “ , приключи Меган.

9. Принц Хари обърна внимание на абсурда с нацисткия костюм от 2005 г

Принц Хари описа и за своя костюм за Хелоуин през 2005 година, който разбуни духовете. „ Всичко, което желаех да направя, беше да не се беше случвало “ , сподели той за това, което назова „ една от най-големите неточности в живота ми “ . „ Седнах и приказвах с основния равин в Лондон, което ми повлия надълбоко “, спомня си той. „ Отидох в Берлин и приказвах с оживял от Холокоста “ .

Кралската персона също се обърна към концепцията за „ неумишлено користолюбие “ в фамилията си, отбелязвайки, че въпреки „ в действителност да не е ничия виновност “, това не освобождава никого от отговорност.

10. Принц Хари „ блокира “ доста ранни детски мемоари за принцеса Даяна

„ Майка ми сигурно взе множеството от решенията си със сърцето си “ , показа принц Хари за принцеса Даяна. „ А аз съм наследник на майка ми “ . Той признава: „ Всъщност нямам никакви ранни мемоари за майка ми. Тъй като вътрешно съм ги блокирал “ .

Но той също споделя, че има мемоари от камери, преследващи фамилията му и сълзите на майка си. „ Рядко имахме празник без някой с камера да изскочи от някой шубрак “ , добавя Хари.

11. Децата Арчи и Лили

В по-сладък миг от епизодите, дребните деца на Хари и Меган, Арчи Харисън и Лилибет Даяна, вършат епизодична поява. Втори епизод от поредицата демонстрира фрагменти на Хари и Арчи на балкон с аспект към басейн, до момента в който няколко птици колибри летят към тях.

След това фрагментите минават към Хари, който чете приказка на Лилибет, до момента в който тя седи в скута му на бял диван, заобиколена от някои от кучетата на фамилията. „ Това, което е най-важно за нас двамата, е да се уверим, че няма да повторим същите неточности, които може би са създали нашите родители “ , споделя Хари.

„ Мисля, че има толкоз доста неща от детството на всеки, които носи със себе си в сегашното. Особено когато е имало бракоразвод в фамилията. “ , добави Меган.

12. Принц Хари „ поема “ отговорността за отчуждението на Меган Маркъл от татко си Томас Маркъл

В третия епизод херцогът на Съсекс споделя, че е " доста тъжно " по какъв начин брачната половинка му и тъстът му Томас Маркъл са прекъснали връзката. „ Тя имаше татко преди този момент, а в този момент няма татко “ , споделя той. „ И аз се усещам отговорен за това, тъй като в случай че Мег не беше с мен, тогава татко ѝ към момента щеше да бъде нейният татко. “

Двойката описа, по какъв начин се твърди, че Томас е вземал пари от таблоидите за нагласени фотоси малко преди сватбата им през 2018 година Майката на Меган Дория Рагланд добави, че е " безусловно зашеметена " , че някогашният ѝ брачен партньор " е станал част от този цирк ".

13. Меган е на " умерено място " в деня на сватбата си

Въпреки милионите хора по света, които следиха огромния ден на двойката през май 2018 година, Меган споделя, че „ е била в в действителност умерено място “.

„ Не знам по какъв начин бях толкоз спокойна “ , показа тя. „ Поглеждам обратно към това и се припомням, че всичко, което желаех, беше мимоза, кроасан. И, това направих. Беше ужасно. “

14. Принц Хари " ненавижда " себе си за метода, по който реагира на мислите за самоубийство на Меган

Херцогът на Съсекс си спомня сложен интервал, когато Меган почувствала, че желае да посегне на живота си. „ Бях унищожен “ , споделя принц Хари в документалните серии.

" Знаех, че тя се бори. И двамата се борихме, само че в никакъв случай не съм мислил, че ще стигнем до този стадий. И когато стигна до такава степен, се почувствах сърдит и компрометиран “ , продължи той.

„ Не се оправих изключително добре с това. И това, което завладя възприятията ми, беше кралската ми роля. Бях подготвен да се безпокоя повече за това какво ще си помислят хората, в случай че не отидем на обещано събитие. Като поглеждам обратно към това в този момент, се ненавиждам. Това, от което тя се нуждаеше, беше доста повече, в сравнение с можех да дам. “ , добави още той.

15. Принц Хари сподели, че от Двореца е изтекла информация за плануваното пренасяне на двойката в Канада

Хари и Меган прекараха първия си празничен сезон като родители на сина си Арчи на фамилна отмора на остров Ванкувър, Канада.

Там те разискаха концепцията за пренасяне в Канада с бащата на Хари, тогавашния принц Чарлз, до момента в който не престават да извършват кралските си отговорности.

Чарлз помолил сина си да оформи проекта в писмен тип. Принц Хари написа проекта в поредност от имейли, добавяйки, че ще се откажат от купите си на херцог и херцогиня на Съсекс, в случай че се наложи, „ и пет дни по-късно това беше на първата страница във вестника “ , споделя Меган.

Хари прибавя: „ Стана ясно, че институцията е изнесла информация за това, че ще се преместим назад в Канада, и това беше и основната част от тази история, която ме накара да схвана, че бяхме подготвени да се откажем от нашите трофеи в Съсекс. "

16. Принц Хари споделя, че принц Уилям му е крещял по време на срещата на върха в Сандрингам

Пет дни откакто принц Хари и Меган афишират желанието си да се отдръпват като членове на кралското семейство през януари 2020 година, Хари се срещна с кралица Елизабет, тогавашния принц Чарлз и принц Уилям в имението на монарха в Норфолк.

„ Бяха ми дадени пет благоприятни условия и избрах вид на половина вътре, на половина вън, т.е. да имаме лични специалности, само че също по този начин да работим и в поддръжка на кралицата. “ , спомня с Хари.

Въпреки това той сподели, че решението му е предизвикало реакция от фамилията, която не е била компромисна. „ Много бързо стана ясно, че това не предстои на разискване или спор “, сподели Хари. „ Беше ужасяващо брат ми да крещи по мен, а татко ми да споделя неща, които просто не са правилни, а баба ми безшумно да седи и някак добродушно да приема всичко това. “

17. Принц Хари има вяра, че Меган е имала импровизиран аборт заради правосъдното ѝ дело против таблоид в Обединеното кралствo

Адвокатът на двойката Джени Афиа споделя, че е била наясно с „ ударите, които е нанесло “ на Меган да предприеме правосъдни дейности против Associated Newspapers през 2020 година, откакто издателят на Mail on Sunday и MailOnline отпечатва елементи от персонално писмо, изпратено от нея до татко ѝ Томас Маркъл след сватбата ѝ с принц Хари.

Афиа добави, че Меган е била бременна, само че не е била спокойна вследствие на натиска, който изпитва, до момента в който двойката се е премествала в новия си дом в Монтесито, Калифорния.

„ Първата заран, когато се събудихме в новия ни дом, беше и тази, в която направих импровизиран аборт “ , спомня си Меган.

„ Вярвам, че брачната половинка ми претърпя импровизиран аборт поради това, което направи Mail “, сподели принц Хари.

18. Принц Хари споделя, че последното му кралско виждане със фамилията „ изглеждало студено “

През март 2020 година херцогът и херцогинята на Съсекс извършват последните си задължения в Обединеното кралство и приключват с годишната работа на Британската общественост в Уестминстърското абатство.

„ Бяхме нервни да гледаме фамилията, тъй като всички телевизионни камери бяха ориентирани към нас. Това е като да живееш в сапунена опера, в която всички останали гледат на теб като на развлечение “ , сподели Хари.

„ Чувствах се в действителност далечен от фамилията си, което беше забавно, тъй като за тях по-важно беше по какъв начин наподобява в профил, в сравнение с по какъв начин се усеща “ , продължи той. " И изглеждаше студено. Но също по този начин се усещаше студено. "

19. Меган желае да бъде " цветна " по време на последните кралски задължения

След като много време носи „ приглушени тонове “ , с цел да се „ слее “ с кралското семейство, Меган изибра смели цветове като алено, синьо и зелено за последната си седмица от задължения в Обединеното кралство през март 2020 година

„ Носих доста цветове тази седмица “ , сподели тя в сериала. „ Помислих си: „ Е, дано просто наподобявам като дъга. “ 

„ Това беше нашата опция да излезем с гръм и тропот, в случай че би трябвало да бъда почтен “ , добави Хари.

20. Принц Хари си напомни, че се събира със фамилията си на погребението на принц Филип

През април 2021 година, откакто Хари и Меган се местят в Калифорния, неговият дядо принц Филип умира на 99-годишна възраст.

Завръщането на херцога на Съсекс в Обединеното кралство за погребението означи първото му пътешестване от повече от година на фона на пандемията от COVID-19.

Меган, която беше бременна с щерка им Лилибет Даяна, не се причисли. За това завръщане Хари споделя: „ Никой от нас в действителност не искаше да приказва за това на погребението на дядо ми, само че го направихме “ , добави той за себе си, принц Уилям и тогавашния принц Чарлз.

„ Трябваше да се примиря с обстоятелството, че евентуално в никакъв случай няма да получим същинска отговорност или откровено опрощение от фамилията ми “, добави Хари. " Съпругата ми и аз продължаваме напред. Фокусирани сме върху това, което следва. "

21. Тайлър Пери е кръстникът на Лили

Тайлър Пери се появи в документалните серии, с цел да приказва за това, че двойката му е задала огромен въпрос след раждането на щерка им Лилибет през юни 2021 година

„ Те споделиха: „ Ами бихме желали да бъдеш кръстник на Лили “. Аз споделям „ Уау “, сподели Пери. „ Трябваше да отделя минута, с цел да го осмисля. И си помислих, „ Ще бъда чест. Абсолютно ще бъда чест. “ "

22. Бионсе изпратила известие на Меган след изявлението на двойката с Опра

Ден след излъченото изявление на Меган и принц Хари с Опра Уинфри през март 2021 година, Меган получава ненадейно известие...от Бионсе. „ Още не мога да допускам, че тя знае коя съм! , добавя Мегън.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР