Вдигане на краката за 10 минути ще допринесе за подобряване

...
Вдигане на краката за 10 минути ще допринесе за подобряване
Коментари Харесай

Ако вдигнем краката си само за 10 минути на ден, можем да постигнем значителни промени в здравето Вдигане на краката за 10 минути ще допринесе за подобряване на здравето ви

Вдигане на краката за 10 минути ще способства за възстановяване на здравето ви. Днес ще си поговорим за едно на пръв взор елементарно упражнение, което сякаш не прави нищо изключително с организма ни – повдигане на крайници. Оказва се обаче, че в случай че подвигаме краката си единствено за 10 минути дневно, можем да реализираме обилни промени в здравето и фигурата си.

Забързаният темп на живот и нуждата от непрекъснато придвижване водят до отмалялост, предават от jenata.blitz.bg. А най-вече от това страдат краката ни. За благополучие, можем доста бързо у елементарно да се отървем от чувството за тежест и да продължим със задачките благодарение на едно просто упражнение. Единственото, което би трябвало да създадем, е да отделим 10 минутки от скъпото си време и да вдигнем краката си. Изпълнението на това просто, само че доста дейно упражнение, носи куп изгоди. На първо място, с помощта на него ще се избавим от тежестта в краката.

Тежестта и отоците се появяват при нарушаване на кръвообращението. То може да бъде провокирано от нарушаване на действието на сърдечно-съдовата система, бъбреците и наднормено тегло. Друга допустима причина е неправилното хранене. Преди да стартираме лекуване, би трябвало да премахнете повода за отоците. А това упражнение е извънредно уместно допълнение към лечението и ще помогне да възстановяваме кръвообращението си.
С него ще се спасим и от непрекъснатата отмалялост, провокирана от непрекъснатото носене на обувки на висок ток. Те наподобяват доста ефектно, само че постоянно носенето им води до това, че натоварването на мускулите не се разпределя вярно, а това провокира болежка в краката.

След няколко часа, качени на висок ток, е добре да легнем за известно време с вдигнати на стената крайници. Това ще помогне ужасно доста за венозния оток. Към упражнението можем да прибавим лек масаж на краката и противоположен душ.

Колкото и необикновено да звучи, само че с това упражнение можем да подобрим и работата на храносмилателната си система. Стоенето в това състояние има удобен резултат върху работата на червата. За сметка на приключването на непотребната кръв от долните крака, се усъвършенства снабдяването с кръв на вътрешните органи и тонусът на гладката мускулатура, която въздейства на перисталтиката на червата.

Повишеното кръвообращение въздейства позитивно върху работата на храносмилателните жлези. Упражнението е потребно и за нервната система. Благодарение на вдигнатите нагоре крайници се усъвършенства насищането на тъканите с О2. 10 минути с вдигнати крайници ще подобрят доста и съня ни. Безсънието постоянно предизвика неприятни чувства в краката. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Инфо: Всяка жена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР