Вдъхновяват, творят, забавляват се, а понякога и се ядосват –

...
Вдъхновяват, творят, забавляват се, а понякога и се ядосват –
Коментари Харесай

Ideas Lab: 11 години комуникационна агенция с големи идеи и екип с ценности

Вдъхновяват, творят, забавляват се, а от време на време и се ядосват – всеки по своя си метод, само че постоянно дружно. съществуват от 11 години и оферират изобретателни онлайн и офлайн решения, съобразени с потребностите на съответния бранд. Могат да основат име, лого и образна еднаквост, да облекат артикул в подобаваща опаковка, да предложат цялостна креативна идея и да я осъществят дейно в разнообразни информационни канали. 

Личностите им са разнородни съвсем колкото рекламните формати, само че в едно нещо са безобразно идентични – полезностите. Именно те са открили дълготраен баланс в екипа и стават постоянна основа на връзката им с всеки клиент. 

Всъщност избират да ги назовават сътрудници, тъй като нито една акция не би била допустима без дейното присъединяване и на двете страни. Комуникацията е двупосочен развой, а той е най-ефективен, когато не забравяме, че зад професионално написания имейл с подписа на Brand Manager стои човешко създание, което има потребност от сън, кафе и схващане. Също като нас. 

Като споменахме имейли, в страниците от специфичното издание на списание " Мениджър " Creative Bulgaria по-долу може да видите време е да споделим и какво вършат Човеците в техния офис:



Creative Bulgaria е налично в мобилното приложение на списание " Мениджър " - .
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР