Вдъхновени от магическите сили на българската природа, ние от Bilka

...
Вдъхновени от магическите сили на българската природа, ние от Bilka
Коментари Харесай

С аромат на лавандула – Bilka Collection Lavender & Hyaluron

Вдъхновени от магическите сили на българската природа, ние от Bilka продължаваме да творим и да сътворяваме приказни сбирки козметични артикули, с които да доставяме наслада и наслаждение на нашите консуматори.
За Еньовден Bilka Lifestyle показа новата си слънчева, хидратираща и регенерираща серия, основана на най-българските и потвърдено ефикасни съставки. В състава на продуктите серия Lavender & Hyaluron са включени:Ценени по целия свят най-висококачествени Лавандулово масло и Лавандулова вода, с обезпечен органически генезис и документи за наличие на дейни компоненти;Екстракт от Lavandula angustifolia Mill. с почистващо, регенериращо и антисептично действие;Хиалуронова киселина от ново потомство, която обезпечава дълбока и дълготрайна хидратация, усъвършенства еластичността на кожата и има лифтинг ефект; Различни типове натурални масла, особено подбрани, с цел да обезпечат синергично деяние и да засилят търсения резултат и резултата.Лавандуловото масло е едно от най-широко употребяваните етерични масла с антибактериални, противогъбични, антисептични и противовъзпалителни свойства.

Лавандулова вода е 100% естествен артикул, получен посредством парна филтрация на цъфтящите върхове на био лавандулови растения (Lavandula angustifolia Mill.).
Лавандулата е подобаваща за всички видове кожа. Регенерира клетките и предотвратява образуването на белези и стрии. Забавя появяването на бръчки и успокоява дребни раздразнения.

Омайващото й благоухание успокоява мисълта и отпуска тялото, усъвършенства настроението и самочувствието.
Портфолиото на новата серия съдържа артикули за лице, тяло и коса.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР