Вдъхновена от успеха на своя сънародник Яник Синер, който спечели

...
Вдъхновена от успеха на своя сънародник Яник Синер, който спечели
Коментари Харесай

Жасмин Паолини след триумфа в Дубай: Наслаждавам се на играта си, опитвам се да живея в настоящето

Вдъхновена от триумфа на своя съотечественик Яник Синер, който завоюва купата на Australian Open, Жасмин Паолини победи през уикенда на шампионата в Дубай.

Италианката приказва пред медиите за мощното въздействие на златното потомство тенисистки на Италия, включващо Флавия Пенета, Франческа Скиавоне, Роберта Винчи и нейната другарка и наставник Сара Ерани.

„ Мисля, че първоначално ни сравняваха със остарялото потомство, само че в този момент се концентрират повече върху мъжкия тенис, което е добре, тъй като няма толкоз огромно напрежение върху нас “, сподели Паолини.



Този път обаче тя написа личната си история. Часове откакто завоюва купата в Дубай, Паолини към момента не можеше да откри думи, с които да изрази насладата си от триумфа.

В събота 28-годишната италианка надделя Анна Калинская с 4-6, 7-5, 7-5, с цел да завоюва втора купа в кариерата си и първа на равнище WTA 1000.

„ Мисля, че всеки човек има свои лични стъпки, история “, сподели Паолини пред репортерите.



„ Трябваше ми още малко време, с цел да допускам, че може би мога да играя на това равнище, както направих тази седмица. Знам, че няма да е по този начин всяка седмица. Трудно е. Това са най-хубавите играчи в света. Но аз съм тук, наслаждавайки се на моята игра, наслаждавайки се на мачовете на корта. Просто обичам това, което върша, пробвам се да пребивавам в сегашното, да остана там, да направя най-хубавото, което мога да направя в този миг ", изясни щастливата шампионка в Дубай.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР