Вчетвъртък времетоще е предимно слънчево. Ще продължи да духа умерен

...
Вчетвъртък времетоще е предимно слънчево. Ще продължи да духа умерен
Коментари Харесай

Ветровито ще е времето в четвъртък, но слънцето се завръща

Вчетвъртък времетоще е най-вече слънчево. Ще продължи да духа сдържан вятър от запад-северозапад, само че след обяд последователно ще отслабва. Максималните температури ще бъдат сред 11° и 16°, в София към 11°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

През нощта над Северна България облачността бързо ще намалее до най-вече ясно. Над Южна към момента ще е забележителна и там ще има превалявания от дъжд, които до сутринта ще спрат и облачността ще се раздира. Ще духа сдържан, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Минималните температури, в множеството региони, ще бъдат сред 4° и 9°, в София към 4°.

Утре ще е най-вече слънчево. Ще продължи да духа сдържан вятър от запад-северозапад, само че след обяд последователно ще отслабва. Максималните температури ще бъдат сред 11° и 16°, в София към 11°.

По Черноморието ще е доминира слънчево време. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад, само че след обяд ще отслабва. Максимални температури: 15°-16°. Температурата на морската вода е от 10° по северното крайбрежие до 15° по южното. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините преди обяд облачността ще е забележителна и на обособени места към момента ще превалява слаб сняг, само че бързо ще спрат. Около обяд облачността ще се раздра до най-вече слънчево. Ще духа мощен северозападен вятър, който последователно ще отслабва. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 6°, на 2000 метра - към 0°.

Атмосферното налягане ще се покачва и ще е по-високо от междинното за месеца.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР