Вчетвъртък преди обяд над Източна България, а след обяд и

...
Вчетвъртък преди обяд над Източна България, а след обяд и
Коментари Харесай

Времето в четвъртък: Очакват ни дъжд, гръмотевици и градушки

Вчетвъртък преди обяд над Източна България, а след обяд и в останалата част от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места в Лудогорието и планинските региони ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания от дъжд, съпроводени с гръмотевици. Има условия и за градушки.



Вятърът ще се ориентира от север-североизток, най-вече сдържан. Максималните температури ще бъдат в необятни граници: от 23°-25° в Североизточна България до 29°-31° в Западна България и Горнотракийската равнина.

В София оптималната температура ще е към 27°.
Черноморието
Над Черноморието облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. Преди обяд по северното крайбрежие, а след обяд и на юг ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания от дъжд, съпроводени с гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от север-северизток. Максималните температури ще бъдат сред 24° и 27°. Температурата на морската вода е 27°- 29°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.


Над планините
Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд, съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. Има условия и за градушки. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - мощен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 20°, на 2000 метра - към 14°.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР