Вчерашното решение на съдия от Висшия съд в Лондон да

...
Вчерашното решение на съдия от Висшия съд в Лондон да
Коментари Харесай

Това не е краят! Адвокатите на Джони Деп готвят ответен удар

Вчерашното решение на арбитър от Висшия съд в Лондон да отхвърли желае за клюка на Джони Деп против английския таблоид "Сън " поради публикация, в която е наименуван "бияч на съпруги ", е "извратено " и "сбъркано ", и би било смешно, в случай че не бъде обжалвано, обявиха юристите на холивудския артист, представени от.

"Това решение е толкоз извратено, колкото и объркващо ", се показва в изказването, направено от английската адвокатска адвокатска фирма "Шилингс ", поела отбраната на артиста.

"Решението е толкоз неправилно, че би било неуместно господин Деп не го апелира ", допълват юристите.



 Джони Деп и Амбър Хърд Getty

Джони Деп заведе дело против "Нюз груп нюзпейпърс " и основния редактор Дан Утън за клюка в негова публикация във в. "Сън " от 2018 година, в която е наименуван "бияч на съпруги ".

Процесът стартира през юли тази година и продължи три седмици. Показания пред съда дадоха артистът и някогашната му брачна половинка Амбър Хърд. В хода на делото станаха известни много пикантни детайлности от персоналния живот на двойката.

В отбрана на Деп показания дадоха някогашните му партньорки Ванеса Паради и Уинона Райдър.

Съдията по делото Андрю Никъл реши, че обвиняванията в публикацията са "верни всъщност " и взе решение да отхвърли желае на холивудския артист.
 Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд  Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд  Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд  Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР