Вчерашният понеделник беше всичко друго, но не и спокоен за

...
Вчерашният понеделник беше всичко друго, но не и спокоен за
Коментари Харесай

Първата световна война в Левски

Вчерашният понеделник беше всичко друго, само че не и спокоен за левскарската общност. Началото на новата седмица разпали Първата международна война на " Герена ", а фронтовата линия беше изтеглена до самите офиси на ул. " Тодорини Кукли ". Наричам я " международна ", тъй като ставаме очевидци на конфликт сред два свята, разнообразни философии и визии за бъдещето на най-обичания клуб в България. И в случай че в Бибилията първият ден е началото на Сътворението, то 13 март, 2023 година, ще символизира сриването на Левски като институция за хиляди последователи.
 Жоро Игнатов
Жоро Игнатов " дойде " при Мъри и Наско

Майтапят се със обстановката в Левски

Естествено, не се е случило нещо кой знае какъв брой съдбовно, но жалкото е, че мнозина мислеха сходен вид кавги за нещо от дълго време забравено в столичния гранд. Уви, когато става въпрос за власт и пари, нещата постоянно опират до сходен процес на събитията.
 Снимка 609548
Източник:

Подобно на всяка една велика война, враждуващите лагери наподобяват добре готови. От едната страна е Наско Сираков. Вълка има моралното право да претендира за тежката си дума в Левски. Постигнал е триумфи и като футболист, и като началник. Нагърби се и в най-мрачния интервал от " синьото " житие и съществуване, когато взе тези подхвърлени акции от Васил Божков. Костваше му доста, само че задържа вековниците на повърхността.

В неговия лагер наподобява е генералният спонсор, на който Сираков наподобява безпределно длъжен. И май тъкмо това му изяжда главата. Зависимостта от " палмите " от време на време прави по този начин, че да се съгласява с неща, които даже не са и по усета му. Хората обаче са измислили мъдростта за това " кой поръчва музиката ", а Наско несъмнено не е индивидът с парите. Силен съдружник в неговия лагер е известна група в обществените мрежи. Въпросната " Синя приказка " от години е с едни гърди пред нас публицистите, съумявайки да сервира нови и сензационни вести от Левски. Тази страница искрено поддържа Сираков, поднасяйки своята истина на аудиторията за протичащото се на " Георги Аспарухов ".
 “Доказано - Ивков е лъжецът ”
“Доказано - Ивков е лъжецът ”

От " Синя приказка " нападнаха изпълнителния шеф на Левски Ивайло Ивков

Но с цел да се стигне до тук, мажоритарният притежател на Левски като че ли има най-голяма виновност. Провалите с Диксън и Шолак, сбърканата клубна политика с изходящите прехвърляния и тоталната неистина с Национална агенция за приходите и акциите направи това, че против него да се извърнат доверените му хора.
 Снимка 575180
Източник:

Добре прочут факт е, че от време на време най-хубавите ти другари се трансформират в твои висши врагове. " Тризъбецът " на Левски от дълго време е в историята, а на Сираков се наложи да води борба за оцеляване против изпълнителния шеф Иво Ивков и Станимир Стоилов. Направо е нереално, че приказваме за ослепителен разкол в връзките сред Мъри и Наско, само че може би фигурата на юриста по спортно право е направила по този начин, че тандемът към този момент да гледа с други очи един на различен.
 Ивков: Аз не бих позволил нова
Ивков: Аз не бих позволил нова " Казанска спекулация "

Изпълнителният шеф разкри за интервенция на Сираков в договарянията за Кордоба

Ивков и Сираков са на мнение, че истината е на тяхна страна. Умело боравят с думи и обстоятелства, а това се харесва на левскарите. Подкрепя ги огромна част от фенската маса на клуба, а постоянно числеността има основополагаща роля за спечелването, на която и да е война. Класическо опълчване на властта против народа. Изпълнителният шеф и Мъри вършат протест в името на чист и свят Левски, който обаче наподобява, че може да бъде грубо сподавен. И отново стигаме до главното - не забравяйте кой дава парите в Левски!
 Снимка 582225
Източник:

Както споделихме минусите на Сираков, няма по какъв начин да не отбележим и неща, които леко слагат под въпрос " прозрачността " и на този втори лагер. Защо още с встъпването си в служба Стоилов заприказва за основаването на Сдружение " Левски на левскарите "? Не стои ли зад неговата безкористна цел и скришен проект да поеме властта в клуба след време? Може да ви се коства малко подмолно, само че прегледайте хронологията на събитията в Левски и допускам ще се замислите най-малко малко над този факт. Иво Ивков дълго време натрупа негативи по отношение на мистериозния и непотребен лагер в Дубай, за който към този момент разкри детайлности, само че цялото това мотаене не беше присъщо за него, несъмнено.
 Димитър Костадинов: Очевидно някой в Левски лъже, Стоилов да подава оставка или Сираков да се откаже от акциите си
Димитър Костадинов: Очевидно някой в Левски лъже, Стоилов да подава оставка или Сираков да се откаже от акциите си

Сдружение " Левски на левскарите " с публична позиция за свадите в Левски

В една война в никакъв случай няма спечелили. Има единствено губещи. Както и да се развият нещата на " синьото " полесражение, най-потърпевши се оказват клубното добро име и самите последователи. Доверието в институцията " Левски " е подкопано и не очаквайте какъвто и да е триумф с следващите молби за дарения или закупуване на акции. Не обновявайте уеб страницата на клуба, с цел да прочетете вест за нов спонсор. Кой би желал да дава парите си в организация с толкоз деформирана управническа конструкция?
 Снимка 572805
Източник:

Лидерите на двата враждуващи лагера претендират, че са мъже и споделят всичко в очите на другия. До този миг това са единствено приказки! Говорене през медиите е тъпо сходство на връзка, когато става дума за реномиран футболен клуб. Единственият метод Левски да излезе от този батак е прям и почтен диалог - без публицисти, без почитатели, без недомлъвки. Тези, които обичат клуба биха го създали.

Дали обаче приказваме за обич, а не за неспирна жадност за пари и власт...
 Борис Ротенберг е съветският олигарх, поради който Сираков отказал продажбата на Кордоба
Борис Ротенберг е съветският олигарх, поради който Сираков отказал продажбата на Кордоба

Той и брат му Аркадий са подложени на наказания от САЩ
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР