Вчерашният ход на Слави Трифонов не ме изненада. „Има такъв

...
Вчерашният ход на Слави Трифонов не ме изненада. „Има такъв
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Големият проблем на Слави е коя от трите партии на статуквото ще му даде гласове

Вчерашният ход на Слави Трифонов не ме изненада. „ ИТН " по всевъзможен метод се пробват да вършат нещо, което е по-различно и забавно в политиката ". Това разяснява в БТВ „ Тази заран " политическият пиар Нидал Алгафари.

Щях да бъда по-изненадан, в случай че този кабинет беше показан на хората преди изборите. Тогава Слави може би щеше да има доста по-добър резултат от настоящия. Тогава щеше да даде право на хората да изберат държавно управление, разяснява той. По думите му огромният проблем оттук насетне ще бъде коя от трите политически партии на статуквото ще му даде нужните гласове в Народното събрание.

Той постоянно ще им бъде пленник. При най-малкия прелом или недоразумение посред им постоянно могат да се договорят, с цел да желаят избор на съмнение, сподели Нидал Алкафари.

Според някогашния министър на енергетиката Мирослав Севлиевски, Николай Василев е добър претендент за министър председател.

Слави Трифонов направи по този начин, че да изненада всички - това му бе задачата. Изненада е съставът на проектокабинета. Има няколко души, които познавам - и тримата стават. Това са Николай Василев, Любомир Дацов и Ради Найденов, сподели Севлиевски.

Слави Трифонов има 65 депутати в Народното събрание и чака Николай Василев да му събере останалите 60. Дали той е в положение да го направи - не знам, добави той.

Според Мирослав Севлиевски има заплаха младите в този проектокабинет да бъдат „ изпържени " от Слави Трифонов и сегашните политици. Бившият министър е на мнение, че шоуменът няма да оцелее и ще стартира да върви в Народното събрание.

Според Нидал Алгафари пък Слави Трифонов е „ сивият кардинал ", който би могъл да работи и без да взе участие в директни конфликти. Той би могъл да взе участие откъм гърба и да прави политика.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР