Вчерашният ден беше продължение на цирка, който се разигра миналата

...
Вчерашният ден беше продължение на цирка, който се разигра миналата
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Маската падна. Румен Радев публично погази Конституцията

Вчерашният ден беше продължение на цирка, който се разигра предходната седмциа в президентската институция, с основен воин Румен Радев - първият български президент след 89-та година, който обществено погази българската Конституция. Това разяснява към този момент някогашният министър на вътрешните работи пред публицисти, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" Най-хубавото е, че маската падна. Всички видяхме невижданата интервенция в изпълнителната власт съответно с това кой може и кой не да бъде длъжностен министър на бъдещо служебно държавно управление ", сподели още той. 

По думите му всичко случило се към поста на вътрешния министър посочило:  " топлата прегръдка, с която той ( бел. от ред. - президентът) прегърна своите чеда, които до през вчерашния ден наричаше " шарлатани ". 

Калин Стоянов поздрави Горица Грънчарова - Кожарева, която по думите му " прояви воля и изнесе обществен урок по достолепие, адресиран до съвсем всички мъже в българската политика и в частност - президента Радев " по време на процедурата по желание на длъжностен кабинет. 

Бившият вътрешен министър не разяснява своето бъдеще. Той сподели обаче, че доста скоро ще стане ясно къде ще продължи да работи той. Неговата поръчка е, че " това ще бъде място, от която да следва евроатлантическия път, към който Българи е устремена ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР