Вчерашната стъпка на Външно министерство беше оправдана и навременна. Силно

...
Вчерашната стъпка на Външно министерство беше оправдана и навременна. Силно
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Очаквам въпреки огорчението Корнелия Нинова да ни подкрепи в неделя

" Вчерашната стъпка на Външно министерство беше оправдана и навременна. Силно се надявам, че след тези разменени документи нещата в неделя ще имат своя естествен ход ", съобщи Йотова пред БТВ.

По думите ѝ всеки български жител има право да избира. По тематиката с купения избор тя сподели: „ Силно се надявам, че министър Рашков ще свърши работата, както до този миг е правил. Няма друга страна в Европейски Съюз, в която да има платен избор “. Според нея към момента сме при започване на тази битка. Нейното мнение е, че не е имало проблем с машинното гласоподаване.

„ Трудна беше тази година, тъй като правихме избори три пъти. Ние обезверихме хората, тъй като нямаше мощна политическа битка. 40% в тази обстановка не са толкоз малко. Хората се опасяват от машините “, разяснява Йотова.

„ Ние работихме в полза на българските жители. Смятам, че в неделя те ще излязат да гласоподават. Промяната би трябвало да продължи “, сподели тя. Според нея във вчерашния спор е липсвало думата „ смяна “ от страна на единия от участниците, само че не трябва да се преувеличава цената на дебата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР