Вчерана територията на Пернишка област е проведенаспециализирана полицейска операция за

...
Вчерана територията на Пернишка област е проведенаспециализирана полицейска операция за
Коментари Харесай

Специализирана полицейска операция в Пернишко, има арестувани

Вчерана територията на Пернишка област е проведенаспециализирана полицейска интервенция за противопоставяне на престъпността и опазването на публичния ред. В операциятабяхавключени сили на Криминална, Икономическа и Охранителна полиция при регионалната дирекция и представители на дирекция „ Жандармерия “.

В хода на полицейските дейности е открита нерегламентирана продажба наалкохолв заведениев Перник. Служители на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ при ОДМВР – Перник са иззели35 литра алкохол без акцизен бандерол на МФ на Република България.

Започнато е досъдебно производствоза потребление на регистрационни табели от друго МПС, както и са формирани 3 бързи производства – 2 за владение на наркотични субстанции и едно занарушаване на заповед за отбрана от домашно принуждение.

Проверени са158моторни транспортни средства и243лица. Установено е едно лице, оповестено за общо държавно търсене, а четирима са арестувани с полицейска заповед за 24 часа.Съставени са8акта за определяне на административни нарушавания,42фиша и са заснетимножествоклиповеза скорост. Връчени саиел. фишовена водачи и пасажери. Извършена е инспекция на25лица от престъпния контингент, 6 пункта за черни и цветни метали,6заложни къщи,7автоморги,26питейни и увеселителни заведения и28търговски обекта. Издадени са6предупреждения по Закона за Министерство на вътрешните работи.

Двама са арестувани за владение на наркотични субстанции от криминалисти наОДМВР – Перник.

Органите на реда проверилиимот, благосъстоятелност на 40 –годишен мъж в гр. Перник, където в особено обособена оранжерия са открити 14 стръка растения.Последвалопретърсванеи в къщата, населявана от него, къдетоеоткритаи иззетасуха зелена листна маса с теглооколо 5грама. При направените полеви наркотестове веществата са реагирали на канабис.

34-додишен мъж, разгласен за общодържавно търсене, по отношение на влезнала в действие присъда „ Лишаване от независимост “ е открит от пернишките криминалисти през вчерашния ден. При осъщественото претършуване в дома му са открити и конфискувани по надлежния ред към девет грама канабис и топче с хашиш.

Двамата са арестувани за до 24 ч. с полицейска заповед и са стартирани бързи производства, сътветно в Първо и Второ районно управление (на МВР) – Перник, под надзора на Районна прокуратура –Перник.

40 -перничанин ще дава отговор пред „ Темида “ за нарушение на заповед за отбрана от домашно принуждение в изискванията на повторност.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР