Вчера Йоанна Темелкова отпразнува своя 36-и рожден ден! За повода

...
Вчера Йоанна Темелкова отпразнува своя 36-и рожден ден! За повода
Коментари Харесай

Колеги на екрана, приятели в живота: Йоанна Темелкова с трогателни пожелания за рождения си ден от актьорите от „Братя“

Вчера Йоанна Темелкова отпразнува своя 36-и рожден ден! За мотива чаровната актриса получи доста честитки и благи пожелания, измежду които нямаше по какъв начин да не видим и тези от сътрудниците ѝ от сериала „ Братя “.

Владимир Михайлов, който е екранният брачен партньор на Йоанна в сериала, ѝ пожела „ все по този начин да намира смешното и красивото “, споделяйки занимателен кадър от снимачния развой , на който двамата се смеят в леглото.

Деляна Хаджиянкова, изиграла майката в „ Братя “, също не пропусна да поздрави своята колежка: „ Мечтай и сбъдвай, чудна Йоана! Прегръщам те! “

 Йоанна Темелкова Братя рожден ден Instagram/@vladdimusic/@daniel_angelov_angelov/@hadjiyankova

Даниел Ангелов пък пожела на Йоанна „ Много обич! “, от което изобщо не сме сюрпризирани. Актьорът, който влиза в ролята на шефа на отдел опиати Димитър Черкезов, се ожени преди броени дни за своята половинка Петя Владикова. Припомнете си повече за щастливия им ден тук ► 

Още на идната заран Йоанна показа стори в персоналния си Instagram, на което виждаме, че в ъпреки вчерашния празник, актрисата незабавно се е заела със сюжета на „ Братя “.
                             

„ Лора претърпя доста, а трагичните събития прекатурнаха цялото ѝ същество. Сега идва с мир, което изцяло дава отговор на нейния темперамент. Положила е големи старания, с цел да стартира на чисто и ще я забележим много по-подредена. Тя постоянно е била човек на идеите, ще работи по доста значима задача от публично значение “, показа през септември самата Йоанна за своята героиня във финалния пети сезон на сериала.
                             

Опасностите и напрежението за някои от героите се усилват в идващите епизоди „ Братя “ тази седмица по NOVA. Новоназначената бавачка в дома на Акарди – Светла, пробва да свикне с ситуацията на работното място. Тя харесва дребната Сара и изцяло схваща тежкия интервал и множеството разтърсвания, през които минава детето, след загубата на майка си и татко си.

Но към Сандо не е елементарно да се обитава, тъй като тайнственият му метод на живот е сложен за разбиране. Изненадата идва, когато самата Светла попада под ненадейна опасност, обвързвана с нейни персонални проблеми. Какво я чака и дали има кой да ѝ помогне в най-критичния миг?

Обрат настава в проектите на Давидов. Той не може да се помири с обстоятелството, че на пазара за импорт на италиански отпадък се е появил нов дръзновен състезател в лицето на Карамитев, който самоуверено завзема територии и не се преценява с никого. Давидов е подготвен на рискови дейности, като има желание да притисне Филип, в началото през Ива Йосифова. За задачата той включва в играта и положителния си другар прокурор Тинчев. Ще има ли триумф провокативният му ход, каква доста неприятна вест ще научи и има ли нещо, което може да свари неопитен хитрия военачалник?

Не пропускайте престъпната драма „ Братя “ от понеделник до четвъртък в 22.30 ч. по NOVA!  Последвайте профила и страницата на „ Братя “.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР