Вчера ясно обясних - готово е споразумението, на 5 март

...
Вчера ясно обясних - готово е споразумението, на 5 март
Коментари Харесай

Борисов: Ако някой е допуснал да ни връщат самолет с престъпници, това е катастрофа

Вчера ясно обясних - готово е съглашението, на 5 март го разгласявам в 12,00 часа на партията, тъй като това не са хора, които могат да гласоподават без да мислят, обясняваме за какво желаеме съдружно съглашение, а не сглобки ".

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание в отговор на въпрос задоволително ли ще е времето от 6 до 8 март за договаряния и финално решение за съдружното съглашение. Вчера Кирил Петков се усъмни, че Борисов преднамерено протака.

" Призовавам медийните изяви да спрат. Господин Петков по-добре да се замисли по какъв начин би изглеждало едно такова държавно управление, по какъв начин бихме отговаряли на тези въпроси, които са в парламентарната зала, тъй като от това, което питат, виждам, че доста неща не са свършени. Това би трябвало да бъде нашия отговор с господин Петков - по какъв начин да създадем по-работещо държавно управление ", акцентира Борисов.

Експремиерът изрази подготвеност двете обединения да сменят шефката на Комисията за защита на конкуренцията Юлия Ненкова. За нея от седмица насам ПП-ДБ повтарят всеки ден, когато приказват какъв брой е значимо регулаторите да са самостоятелни и да не се избират партийни лица. Ненкова е майка на депутата от ГЕРБ Александър Ненков.

" Ако от Политическа партия са толкоз напън за Комисия за защита на конкуренцията, да го извадим други ден, да го минем през комисии и да го приключим. Да го бяха сменили до момента. Имаха три години пропуснати. Сега за два дни им се виждало доста ", разяснява Борисови акцентира: За няколко дни прибързаност става въпрос?

И очевидно сърдит съобщи: Ако са позволени да се връщат хора в България, които би трябвало да лежат в пандиза - това е злополука! Недопустимо е!

Така Борисов реагира на изнесените от опозицията данни, че Германия ни връща цялостен аероплан с мигранти-престъпници.

" Ако това е правилно, което в този момент опозицията изговори от трибуната, ние би трябвало доста да се замислим. Ако е правилно - или тези хора, които са пристигнали, сходен аероплан с оповестени от немското държавно управление хора за убийства, грабежи и изнасилвания, да ни ги върнат в България, в случай че някой тук не си е приключил работата - това е катострофа! Незабавно би трябвало да презаредят самолета и да си закарат, откъдето са или неотложно да бъдат върнати в Германия, където да излежат присъдите си. Ако това са позволили нашите хора - Министерство на вътрешните работи, Външно, държавното управление - това е недопутимо, отсече водачът на ГЕРБ. Както и в случай че са пристигнали такива хора, наказани за закононарушения, и не се знае къда са, този, който не си е приключил работата - би трябвало да понесе отговорност ".

Борисов е безапелационен, че Тагарев не си е приключил работата. Не желая поста на Тагарев, не го атакувам като човек, като се забележим - се поздравяваме. Ще желая отчети, с цел да схвана кой не си е приключил работата, сподели той.

" Винаги съм бил общественик в тази страна. Преди три години като управлявахме - всичко вървеше и миграцията беше 0. Това си причинихме българите и в този момент ще си понесем следствията ", отсече водачът на ГЕРБ.

За Сарафов си има решение на Висш съдебен съвет. Ако има причина - ще желая оставката и на Сарафов. Виждам червени пирати, опит на една комисия да се употребява за политически цели. Виждам доста неща, които след врме ще видите и вие " заключи Борисов пред медиите.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР